Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm hmm. vajon mennyi idő amíg megjön Pécsről a cuccos?
Na mutatok képeket azt szolsz hogy mi hogy mere
Ív nincs, sima szürke térkő pár mintával.
Nekem természetesen. (de már csak jövőre)
Még gyorsan ez azért lényeg kinek és hogy mert Pl. Zsoltinak is a szín Olyan árért tudok ha kell valakinek valami amiért a gyár sem adná oda Aki nem hiszi hívja a gyárat miután én adom az én árkombináciomat
Na megyek alszani jó cakkát mindnekinek!
Pont holnap végzünk egy Ősszilombos kívitelel Majd csinálok képet elégé durván íves a szegélyzete öröm volt bevágni 2 gyémánt tárcsa kopott el Ez fűgg mintátol, térköformátol és milyen az elökészitése.It csak az érdekes ív végett több volt egy 25 ösel.Meg attol függ kinek lesz !
Mennyiért rakjátok a térkövet?
Persze ez nem mindig igy megy Minden év jobb lett ahogy törekedtünk ugy termelödik jobban
Mondta a srác akitől vettem hogy ezt az öreget is kegyetlenül lehet dönteni a behemót kinézete ellenére.
Na ittam egy jot Zsotíí veresborábol
okok, értettem azért az jó
Csak hogy értsd lényeget az idén már elköltöttem lassan fél miskát ide haza de most is van annyi itt hírtelenün ha kell és ezt már az idei év termelte .tehát én nem panaszkodok egy kicsit sem szerintem semmi okom rá
háát igen, én ezt már rég kiötöltem. dolgozol amíg nincs meg a kellő pénz, veszel egy kocsit, aztán egy pár alap szerszámot, aztán egyre többet, felveszel egy embert, osztoztok, aztán meg fejlődsz és kész is. hamar el lehet jutni fentre csak az alap tőkéig eljutni nehéz.
Igen ezt szereti ábrus Megfelelő méret és korosztály!
itt azért lehet sokmindenben gondolkozni mert a part hozza a milliomosokat és már nem csak nyáron és amig ők ide jönnek addig van munka is mert ők sokat nem csinálnak a ház körül
Van.
Ja és mindegyik lim lom fűnyíroval kezdte és most meg mindegyiknek fűnyíró traktora is van
ismerem a szitut
Igen, ha a többi része is megvan.(ez itt még kevés, a komplett váltó kell)
Igazábol itt aparton amugy fűnyírásbol meg kertgondozásbol elégé jol ellehetne tengödni csak hírtelen 2 szomszédfaluban vannak 4 en akik ezzel foglalkoznak Dehát sok itt a nyaralo a fű meg nő de nagyon
érthető.
De mielött jora gondolsz Alig van szabadidőm pedig mi magunknak parancsolunk .Ok olyan van hogy ma délben ugy van akkor haza mert fontosabb dolog is van de ez ritka Szoval semmivel sem több a szabadidőm
Lehet de nekem van mindig mire elkölteni Hitelem nincs ! De épitem a saját házam is ami részben kész és anyum házát is szépitem mert neki nincs rá píízze Itt vagy nekem van vagy senkinek .