Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaszi itt 1 üzlet lehetőség
rodrigez milyet robbantott
Én majd most megyek. Legurulok Mohácsra,ezer éve nem jártam ott.
most érzem a lábaimon hogy én 1,5 ó motoroztam
. . . . . . . .
A bikic versenyen motoros belement 1 gödörbe és qrvára lehetett hallani hogy felüt a teló. A hátul ülő kamerás akkorát üvöltött . . . .
Sanyi bikic megy mingyá befutó
Rablás.
És + önkori kiváltási díj 4500 ha elsőbségivel kéred az 5 nap 9000e
de benne vannak a vizsgadíjak is csak a tanfolyam 5e+70+ a vizsga 13500+11000+5500= összesen 105e elsősegéllyel 1ütt
35 egy kis kanyargás? De durva!
Lehet mindennel kanyarogni sztem.
Ejj ma kihúztak 35e a zsebemből 2 hét múlva még 35e már most mennem kell kölcsönkérnem a következő szakaszra.
Elvileg 20án rutinvizsgázhatok ha nem akkor 27
A srác akivel 1ütt voltam kresztanfolyamon 1 ütt vezettem vele ma és 3. hétvégéje ez mondjuk ő még sosem vezetett motort. És 1 hétvége körbe körbe fék gáz fék gáz.
Amúgy jók ezek a kis 400as ciberék lehet velük menni kanyarogni csak még szokni kell.
Mondjuk 1 rendőrrel jól járnál Tudod az amcsi filmekbe azok is zabálják a fánkot. A lányod is visz 1 fánkzabálót és akkor nálad dőzsölés lesz
Persze!
Tudd hogy kinek adod Sanyikám
Hát kelőfélben van,de még konkrétan nem kelt el.
Lányod még nem kelt el gondolom. A nagyobbik .
Ejj de szeretné én is 1 ilyen asszonykát aki így szeret és gondoskodik rólam
Üdv a klubban!
Sziasztok! Ááááá! Kaptam egy Lidl-is tanktáskát! De jó vagyok valakinél.
Vicus kitett magáért.
az 1 es pálya nagyon nem akart menni lassú menet idex kukkolás.
A 2es pálya gyors szlalom végén másfél nyolcas vissza szlalom az simán pedig a 8astól féltem.
3as pálya a felvált 3 végén vissza ford és vissza 3 ba satu fék azzal se volt gond. De volt 4 csaj is azok is jobban mentek olyan motorral miről nem ért le szinte a lábuk nekem meg olyat adtak első szériás cb400 hát mintha piedone ülne 1 gyerek biciklin.