. . . . . . . .
A bikic versenyen motoros belement 1 gödörbe és qrvára lehetett hallani hogy felüt a teló. A hátul ülő kamerás akkorát üvöltött . . . .
Ejj ma kihúztak 35e a zsebemből 2 hét múlva még 35e már most mennem kell kölcsönkérnem a következő szakaszra.
Elvileg 20án rutinvizsgázhatok ha nem akkor 27
A srác akivel 1ütt voltam kresztanfolyamon 1 ütt vezettem vele ma és 3. hétvégéje ez mondjuk ő még sosem vezetett motort. És 1 hétvége körbe körbe fék gáz fék gáz.
Amúgy jók ezek a kis 400as ciberék lehet velük menni kanyarogni csak még szokni kell.
az 1 es pálya nagyon nem akart menni lassú menet idex kukkolás.
A 2es pálya gyors szlalom végén másfél nyolcas vissza szlalom az simán pedig a 8astól féltem.
3as pálya a felvált 3 végén vissza ford és vissza 3 ba satu fék azzal se volt gond. De volt 4 csaj is azok is jobban mentek olyan motorral miről nem ért le szinte a lábuk nekem meg olyat adtak első szériás cb400 hát mintha piedone ülne 1 gyerek biciklin.
A bikic versenyen motoros belement 1 gödörbe és qrvára lehetett hallani hogy felüt a teló. A hátul ülő kamerás akkorát üvöltött
Elvileg 20án rutinvizsgázhatok ha nem akkor 27
A srác akivel 1ütt voltam kresztanfolyamon 1 ütt vezettem vele ma és 3. hétvégéje ez mondjuk ő még sosem vezetett motort. És 1 hétvége körbe körbe fék gáz fék gáz.
Amúgy jók ezek a kis 400as ciberék lehet velük menni kanyarogni csak még szokni kell.
Vicus kitett magáért.
http://bringabuzi.freeblog.hu/...
A 2es pálya gyors szlalom végén másfél nyolcas vissza szlalom az simán pedig a 8astól féltem.
3as pálya a felvált 3 végén vissza ford és vissza 3 ba satu fék azzal se volt gond. De volt 4 csaj is azok is jobban mentek olyan motorral miről nem ért le szinte a lábuk nekem meg olyat adtak első szériás cb400 hát mintha piedone ülne 1 gyerek biciklin.