Csak annyit talán, hogy a régi nekem 100x szebb. A kettős krómcső nélkül még egy picit teccene is, de úgy nem lenne eredeti. Mintha valahol láttam volna belőle egy nakedet, az jó volt
Ábrus, ne kapkodj vele, akkud (még) úgy sincs (de ma sztem lesz)
Na, indul a hét utolsó mókuskereke. Szombaton itthon tevékenykedek, vasárnap nagycsaládi összejövetel lesz nálam. 12-en leszünk.
hétfőn a nevelés társadalmi alapjaiból kell valami dolgozatot összedobni, mert aznap be kellene adni.
lesz mit csinálni.
Nekem úgy tűnik a hozzászólásaidból, hogy szeretnéd az eredeti kinézetét megtartani. Egyszer biztosan találsz majd hozzá való dobozokat, így igazából az a kérdés, hogy most máris akarod használni, pakolni, vagy ráér a motor, mert még elvagy YamaHondával. (vagy épp GW, de még jó kofferek nélkül is
) Ha minél hamarabb használni akarod, faragj. HA ráér, ne bánts, majd lesz rá cucc. Ezt szerintem csak Te tudod eldönteni.
Az a baj hogy ezt a gépet azért vettem meg mert öreg. Feldobozolhatnám bármivel ha csak az lenne a cél hogy tárolóhely legyen, az lenne a legegyszerűbb, viszont elcseszném vele pont azt a régies stílusát amiért megtetszett, mivel szándékosan nem is akarok belőle felcsicsázott giccset csinálni mint a hasonlók.
Ezért közel sem biztos hogy egy ilyet fúrnák-faragnák. Az 1,5-ösön ez a dobozrendszer baromi jó de abban már nem vagyok biztos hogy az öregen is jól mutatna.
Nem tudom mi a tökömet csináljak. 1,1-es GW doboz továbbra sincs (a Német sem jelentkezett) viszont elárasztottak komplett 1,5-ös GW dobozrendszerrel 50e körüli áron.
Azt is fel lehetne tenni (persze alkotni kell vele) és még fasza is, de valahogy úgy érzem hogy elbaszná az öreg motor jellegét a gépnek és nagyon VW Caddy jellege lenne.
Vélemények?
Csak annyit talán, hogy a régi nekem 100x szebb. A kettős krómcső nélkül még egy picit teccene is, de úgy nem lenne eredeti. Mintha valahol láttam volna belőle egy nakedet, az jó volt
Ábrus, ne kapkodj vele, akkud (még) úgy sincs (de ma sztem lesz)
Itt esik
Na, indul a hét utolsó mókuskereke. Szombaton itthon tevékenykedek, vasárnap nagycsaládi összejövetel lesz nálam. 12-en leszünk.
hétfőn a nevelés társadalmi alapjaiból kell valami dolgozatot összedobni, mert aznap be kellene adni.
lesz mit csinálni.
) Ha minél hamarabb használni akarod, faragj. HA ráér, ne bánts, majd lesz rá cucc. Ezt szerintem csak Te tudod eldönteni.
Ezért közel sem biztos hogy egy ilyet fúrnák-faragnák. Az 1,5-ösön ez a dobozrendszer baromi jó de abban már nem vagyok biztos hogy az öregen is jól mutatna.
Azt is fel lehetne tenni (persze alkotni kell vele) és még fasza is, de valahogy úgy érzem hogy elbaszná az öreg motor jellegét a gépnek és nagyon VW Caddy jellege lenne.
Vélemények?
4.25
Jóccakát !
Zsóti !
lom csomagolva, holnap postára adom.