Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a márkát kell utálni mert az nem tehet róla hogy részben (nálunk) sznob buzik veszik és használják söralátétnek azon a hétvégén.
Én voltam (gyalogos látogatóként) 96-ban, az elég is volt. (aki Suzuki Intruderrel ment azt még "megtűrték" de sokszor lehetett hallani hogy: a Yamaha az csak egy hangszergyár)
A szervezők minden évben hangsúlyozzák hogy ez már a múlté és minden motorost szívesen látnak, de hát az ilyet nehéz feledtetni.
Meg baromi drága is.
Csákány,volt tervben hogy elmegyek rá,mert korábbi videókból látszott hogy sok ott az egyéb motoros is,csak a teljes hétvégi belépő 16500 ft.fejenként,az egynapos meg kevés,mert ott is kéne aludni,éjjel kinek van kedve motorozni!
Tudom, magamuti egy társaság, de hát csak van köztük 10-20%-nyi MOTOROS...
Nem voltam még, de 1x megnézném (eddig nem érdekelt annyira, hogy utazzak miatta 400 km-t)
Voltál te ott már?Ha te odaállitasz az fzr el nem sok társra találsz bennük Olyanok amilyenek nem mondok semit sem inkább Talán ezért nem fért be a sport motor eseménynaptárába sem (Valoszínü van véleményük nekik is )
Most van Alsóörsön a hárlidéviccon buli. Innen nem megy senki arra?
Én utálom a márkát, de azért érdekes lehet annyi kereplő 1 helyen...
Érdekes, a sportmotor eseménynaptárába nem fért bele
Te jössz holnap a siófoki veterán akármire, és miért nem?
A mondat vége akkor sem változik.
Fzr? És az rendszámos?
Rendszámos? Nálam? Nem az, de eladó lesz, és lehet hogy az fzr is....
KTM? Eladó lesz?
Unokatesóm augusztus eleje magasságában valami hasonlóféleséget akar venni.
Ja, rencámos?
Szótál volna, mentem vóna
Most épp egy KTM lc4 620-at pakolok összefele saját használatra. Egy állat 1-2-3 ban gázra jön kerékre
Meg van 1 kisgilerám eladó. Habár az elmúlt hónapban 4 motor szaladt át a kezemen
Megvannak az árak most értem haza mára kiszámolok egy olyant ami nekünk is meg neked is jó
Mi vona Jöhettél vona falazni .
Zsolti amúgyis azt mondta, hogy megveszi, és ha neked mégis kell, átengedi, nála lesz.
kedden vagy szerdán Zsolti bácsi megkapja a postát, mert tegnap feladtam. Majd eldöntitek mi legyen vele, kié lesz.
A lényeg, hogy 21-iére kellene a zséé, úgyhogy van időtök.
Csá!
mizu? Most épp milyen vasat hekkelsz?
geci, megnyalja a 190-et a robogó
mi is kb. ebben a tájban épp a Tecsót fosztottuk kifelé.
21 rongyot hagytunk ott.
Reggelt! Mizu?
Két fiatal srác a párkapcsolati problémáit itt beszéli meg éjjel 1kor...
Vigyázzatok, ennek nem lesz jó vége ismerve Ádám fizikumát és Poti kerek seggét
Jó reggelt viszlát mentem faluba
Mivan e hune? Mán dolgozok ithone baszátok e