en nem tudom milyen lancom van,meg a srac vette ra,akkor szinte uj volt.a motor 3 eve van nalam,es meg nem feszitettem rajta. a kenest se viszem tulzasba, kb 400km-kent kap. ezalatt a 3 ev alatt kb 10.000km-t raktam bele.
figyelj,amikor erro lbeszeltetek ullesen,akkor olyan masnapos voltam,h alig lattam kia fejembol az elso fel-1 oraban.elotte valo naprol meg ne is beszeljunk.orulj,h az arcod megjegyeztem de akkor mit erthettem szobafestesnek?
Egyébként az USA-ból lenne gyári doboz több is de ANNYIRA drága a posta miatt. (kb 80e lenne vám nélkül csak a két sima oldaldoboz)
Egyébként persze hogy én tudom eldönteni de mivel van némi közünk egymáshoz (még Kingával is ) így érdekel a véleményetek, meg esetleg lehet valakinek jó ötlete is mert nekem nem sürgős. (végszükség esetén csináltathatok rá két szép bőrtáskát is )
Idén egyáltalán nem akarom használni és műszaki sem lesz rajta (nem érdemes), tesztkörre meg így is ki tudom vinni. Ezt azért nézegettem mert ilyen lenne Majosházáról (3 garnitúra is), a kakasdi bontóból és hirdetnek egy kissé hiányosat a Képesen is. (beszéltem vele, küldte a képeket, vele az: "jó, akkor mennyit ér meg neked" árnál tartunk ha kéne)
Nem, egyáltalán nem sürgős csak felvetődött ez a lehetőség is de a régi valóban jobban illene hozzá.
Olyannal is szerelték a Németeknél mint emréé, de ez volt az eredetije.
Szóval nem tudom. Hétfőn megyek egy ismerősömhöz és körbemérem az 1,5-ösét hogy mégis mekkorák ezek az utazóládák, aztán meglátom hogy mi legyen. (esetleg csak a két oldaldobozt feltenni úgy ahogy motorino is mondta hogy kivenni a közepét és feltenni hozzá egy régi felsődobozt, mert az épp lenne )
http://youtu.be/GIHt9R233VM
De kit érdekel a te motorod
Egyébként persze hogy én tudom eldönteni de mivel van némi közünk egymáshoz (még Kingával is
Nem, egyáltalán nem sürgős csak felvetődött ez a lehetőség is de a régi valóban jobban illene hozzá.
Olyannal is szerelték a Németeknél mint emréé, de ez volt az eredetije.
Szóval nem tudom. Hétfőn megyek egy ismerősömhöz és körbemérem az 1,5-ösét hogy mégis mekkorák ezek az utazóládák, aztán meglátom hogy mi legyen. (esetleg csak a két oldaldobozt feltenni úgy ahogy motorino is mondta hogy kivenni a közepét és feltenni hozzá egy régi felsődobozt, mert az épp lenne
Lacinak