Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a regi duke nukem faceliftje?az lehet engem is erdekel,ha elfut egy oreg gepen
en nem tudom milyen lancom van,meg a srac vette ra,akkor szinte uj volt.a motor 3 eve van nalam,es meg nem feszitettem rajta. a kenest se viszem tulzasba, kb 400km-kent kap. ezalatt a 3 ev alatt kb 10.000km-t raktam bele.
mert azt hiszed a mieink patika allapotuak?jo persze van oylan is, de nem mind.
figyelj,amikor erro lbeszeltetek ullesen,akkor olyan masnapos voltam,h alig lattam kia fejembol az elso fel-1 oraban.elotte valo naprol meg ne is beszeljunk.orulj,h az arcod megjegyeztem de akkor mit erthettem szobafestesnek?
Már megint a Sanyi féle szerénykedés. (aztán meg jól összetöröd magad bicajjal)
Nagyon drága mocik az 1.5-ös Gold Wing-ok! Sztem nem érnek annyit!
Köszi emre, ez a fajta is a legvégső esetre van tartogatva. (ilyenek szoktak lenni)
Thomas! Ha megvan még a mio akkor küldj egy telószámot,ahol hívhatlak.
Nekem jobban bejön a gyári,a másikkal sztem nem lesz olyan jó. (Ez csak az én privát véleménye,nem nagyon értek hozzá.)
szerintem is várj még mert a régi való hozzá.lehet érdemes lenne elmenned veterán börzékbe hátha ott van.
Amennyiért csináltatnál rá bőrt annyiért már szerzel dobozt is szerintem.
De kit érdekel a te motorod .
Egyébként az USA-ból lenne gyári doboz több is de ANNYIRA drága a posta miatt. (kb 80e lenne vám nélkül csak a két sima oldaldoboz)
Egyébként persze hogy én tudom eldönteni de mivel van némi közünk egymáshoz (még Kingával is ) így érdekel a véleményetek, meg esetleg lehet valakinek jó ötlete is mert nekem nem sürgős. (végszükség esetén csináltathatok rá két szép bőrtáskát is )
reggelt skacok!
Itt jó idő van csak a szél fúj.
Idén egyáltalán nem akarom használni és műszaki sem lesz rajta (nem érdemes), tesztkörre meg így is ki tudom vinni. Ezt azért nézegettem mert ilyen lenne Majosházáról (3 garnitúra is), a kakasdi bontóból és hirdetnek egy kissé hiányosat a Képesen is. (beszéltem vele, küldte a képeket, vele az: "jó, akkor mennyit ér meg neked" árnál tartunk ha kéne)
Nem, egyáltalán nem sürgős csak felvetődött ez a lehetőség is de a régi valóban jobban illene hozzá.
Olyannal is szerelték a Németeknél mint emréé, de ez volt az eredetije.
Szóval nem tudom. Hétfőn megyek egy ismerősömhöz és körbemérem az 1,5-ösét hogy mégis mekkorák ezek az utazóládák, aztán meglátom hogy mi legyen. (esetleg csak a két oldaldobozt feltenni úgy ahogy motorino is mondta hogy kivenni a közepét és feltenni hozzá egy régi felsődobozt, mert az épp lenne )
Kűgyed ide is....
na végre süt a napocska
Tök jó meló helyett a fehér agyar című kalandfilmet nézem

Lacinak . . .
Nem már csak 38
Jól hergelt. Esik itt is....Most akkor mi lesz PUPU? Negyven napig esni fog?
Nem úgy esik csak eseget csepeg nincs akkora mint nálatok volt. Itt még lehet motorozni nálatok csak jetelni lehet