Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
na, a mi helyzetünk olyan, mint a tied meg a csajodé most én vagyok poti, te meg a jány, és sírsz, h nicns időm rád
fú srácok, nagggyyyon komoly ez az sw-t600! Elképesztő egy gép.
te nem létezel számomra, azóta se kerestél...
hát, az élet ilyen nem lesz időd a nem elég fontos barátokra, meg az asszonyt is csak addig zavarja, míg nem dolgozik ő is, akkor aztán napközben nem lesz neki sem ideje (hacsak nem valami naplopó melója van )
az a baj, hogy érzem, hogy rossz hatással van a kapcsolatunkra...

coronita mellé tej?
Egy mézes fahéjas tej rád férne.
Kemény legyél mint a koporsószög! Aztán ha találkoztok egyszer az biztos hogy lesz nyoma. (még a szomszéd is átkiabál hogy csendesebben basszátokmeg!)
ez igy van ősszinte volt !de nem lehangolni akartalak ám azért tudom én hogy most igy fáradtan jó lenne összebujni vele (vagy valakivel)
Meg hát nyár van és hajtás van ezerrel nálunk is igy van
köszönöm az őszinte választ...
ne aggodj még meg is unjátok egymást majd egyszer Mindennek eljön az ideje
Ment
nagyon nagyon fáradt vagyok és nagyon rossz, hogy nem tudok találkozni a barátnőmmel és nem látom napokig, nem is tudunk beszélni se, napi 5 perc szünetem van, ma annyi időm se volt, hogy egyek. épp csak annyira tudtam ma is felhívni, hogy megmondjam, hogy szeretem és sajnálom, hogy nem tudunk ma se találkozni. megdöntöttük a rekordot, miénk volt az összes hazai KFC közül a legnagyobb napi bevétel...

a lényeg, hogy nem vagyok jól...
Ha a Holland raktárból jön a cucc akkor 1-2 hét szokott lenni. (onnan tőle egy-két nap)
Mi a helyzet
szia Pistibácsi
Most még azon gondolkodám hogy elkék menni mert holnap éjjel már nem tudok .Jöttem haza ecsém annyi se...gép van siófokon itt a hétvége
Írok én is várgyál
Ment egy másik mail is
Sanyi nem tudod véletlenül mennyi idő alatt szokott megjönni a yako-s küldemény? hálás volnék ha lenne valami támpontom
Motor? mie hune?
Mindegy az.
Motor?