odamentem és kérdezte a gyerek ültem már motoron mondom igen van is motorom. Milyen kérdezte mondom 1000 fzr akkor te tudsz motorozni. Mondom nem én úgy jöttem ide hogy nem tudok motorozni 0 ról indulok. 2 olyan kört mentem ahol gáz fék lassú mentet gáz fék megáll elindul. 1 ből mondta hogy jól van ez megy már nekem. Na akkor kezdjem az 1es pályát lassú ment index fejfordítás 8mp a folyosón. Na ott bukott ki a szög a zsákból 4 bója 1 ből ugrott visszafordítonál kimentem lefulladtamés olyan ideges lettem majdnem eldobtam a motort. 5 után már ment az is. de a 2-3 as pály a hol tempósan kellett menni és a 2esnél a 8as az mintha 1000éve csináltam volna.
Bizony Jaszipapa nem tudok motorozni de csak a lassú menet volt a szar nem szoktam még meg meg a kesztyűbe nem tudtam az indexet nyomkodni mert olyan pici a 400as ciberén. olyan fordulékony kicsi szűk kormánya van meg a cbf hez képest nagyon kicsi volt a motor a törpe csajok meg cbf 600al mentek. És úgy volt beállítva a gáz hogy alapjáraton kopra visszaengedett gázzal is ment a motor meg a kuplung is bovdenes volt megszoktam az enyémen hogy nagyon kint fog.
Pesta holnap mit csinálsz?
Amúgy ügyes vagy, hogy a kockázatos jogsi nélküli életből ki akarsz törni és ezért mindent el is követsz.