Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy növény, elültetgetsz belőle 5-10-et a kertbe és nincs több vakond. Nálunk bevált.

Még mindig semmi hír a kuplung alkatrészeimről...1-2 nap...
Köszi!

mondjuk nem lettem tőle boldog, de ez van
Lehet visszaépítem a motort fekvősre valahogy ehhez a döghöz nem illik a túrásított megoldás. Csak még Zsótival kell beszélnem a fejidomról.
Az nemtom mennyi
ígérem most felírom
az a vércukrod lesz
Nem is mondtam lementem ma Fótra 1 kis betevő falatért. Hogy mennyire más volt motorozni ezzel. 1,5órát motoroztam tegnap és ma ráültem az enyémre és nagyon nem éreztem a kezelő szerveket főleg a qplungot a kiscsibén középtől fogott, én meg adtam 1 kövéret az enyémnek és középnél még semmi 3500ba bele is rohantam induláskor. De a tegnapi nap arra jó volt hogy megtanuljam az enyémmel is meg lehet fordulni 7m belül
Jó de rendszeresen pupinak méricskélem a légtelenítő csavart.
Megyek megnézem vakond haveromat hogy aktív-e még. (3 hete etetem karbiddal de még mindig harcol, pedig már bekiabáltam neki hogy jöjjön ki és jáccuk le)
Értem és gondolom a lustaság az ma nagy úr nálad.
De van.
Én 8 körüli értékre emléxem.
De neked nincsenek ilyen tartalékba amit nem kell kiszerelni? Hát drága barátom most 1 kicsit elszomorodtam.
Vagy 5,valamennyi?
olyan nincs hogy 7 valamennyi akkor 8as
egyszer már megméretted velem. (7,valamennyire emlékszem)
Hát szerdán éppenséggel ráérek. Ha holnap lesz légtelenítő csavar akkor azt is kicserélem. Csak majd a méreteket ne felejtsétek el közölni velem.
Eltekered a kormányt úgy, hogy a fékcső egyenes legyen a főfékhengerig (oldalsztenderen persze) majd leveszed a fékolajtartáj tetejét és figyeled a sok kis buborékot ahogy jönnek kifelé miközben piciket húzol a fékkaron.
Hidd el, én sem akartam.
Kéne 1 pontos méret az első nyereg légtelenítő csavarjáról megyek nagyfaluba és kéne 2őt vennem. M8? vagy M6 vagy M5.
Ámerikábá a nascar versenyen is tudják mi a jó a motornak
akkor tovább pumpa.
az pedig levegő lesz szerintem
én is jó sokat vacakoltam vele, mire kiment az összes belőle
Nekem meg olyan mintha levegős lenne a fékem de nincs benne levegő 1 behúzásnál puha és ha felpumpálom 4x5x felkeményedik. már 1 csomószor próbáltam légteleníteni és nem jött ki semmi.
Dehogynem, az egyik telómból folyamatosan ment ki az olaj, azok a betétek mennek a kukába, a nyereg meg pihen amíg le nem pucolom
de hidd el nem akarok féktárcsát cserélni