Csak azért mert nekem van 2 garnitúra szintén kicsit ütő féktárcsám ami ugyanezt csinálta.
Nem voltak véletlenül enyhén fék vagy telóolajosak az eddig használt fékbetétek? (mert az hatásosan rejti el ezt a jelenséget, viszont amikor bekerül az új fékbetét garnitúra és bekopik akkor bizony rángatással és vibrálással jelzi hogy féktárcsákat akarsz cserélni)
tököm tudja
Ezzel most van az egyből, mert eddig nem is mentem úgy vele hogy ennyire érezhetőé legyen. Meg ismét annyira új a gép viselkedése ezekkel a gumikkal, meg hogy végre jó az első teló hogy gyakorlatilag megint ismerkedek a géppel. Eddig a ratyi futómű és gumik miatt komolyabban nem is használtam a féket.
Én arra gondolok hogy a dugók keresztbe járnak a házban
Mondjuk akkor az olajat eresztenie kellene, de egy csepp sem jött ki.
Ja, olaj új benne
Azt majd megpróbálom hogy visszateszem a régieket, meg lehet talán a másik munkahengerrel is kipróbálom, de a tökömnek van kedve annyit légteleníteni.
szóval:
Első fék, kb 10-20% terhelés amikor csak kicsit lassítok nincs semmi gond 20-60% os terhelés, átlagos használat mellett kegyetlen rángat, mintha darabosan fogna, de ha keményem behúzom megint semmi gond, nem üt nem rángat.
Szerinted hol lehet a hiba?
A tárcsa nagyon kicsit üt azt érzem a fékkaron, de ez valami más.
Motorino féle féknyergek vannak rajta, elfogadható betétekkel.
Nem voltak véletlenül enyhén fék vagy telóolajosak az eddig használt fékbetétek? (mert az hatásosan rejti el ezt a jelenséget, viszont amikor bekerül az új fékbetét garnitúra és bekopik akkor bizony rángatással és vibrálással jelzi hogy féktárcsákat akarsz cserélni)
Ezzel most van az egyből, mert eddig nem is mentem úgy vele hogy ennyire érezhetőé legyen. Meg ismét annyira új a gép viselkedése ezekkel a gumikkal, meg hogy végre jó az első teló hogy gyakorlatilag megint ismerkedek a géppel. Eddig a ratyi futómű és gumik miatt komolyabban nem is használtam a féket.
Én arra gondolok hogy a dugók keresztbe járnak a házban
Mondjuk akkor az olajat eresztenie kellene, de egy csepp sem jött ki.
Azt majd megpróbálom hogy visszateszem a régieket, meg lehet talán a másik munkahengerrel is kipróbálom, de a tökömnek van kedve annyit légteleníteni.
de csak tegnap voltak rendeltetésszerűen használva
(remélem nem kapok róla emlékeztetőt)
Első fék, kb 10-20% terhelés amikor csak kicsit lassítok nincs semmi gond 20-60% os terhelés, átlagos használat mellett kegyetlen rángat, mintha darabosan fogna, de ha keményem behúzom megint semmi gond, nem üt nem rángat.
Szerinted hol lehet a hiba?
A tárcsa nagyon kicsit üt azt érzem a fékkaron, de ez valami más.
Motorino féle féknyergek vannak rajta, elfogadható betétekkel.
Meg azon is gondolkodok hogy vissza teszem előre a 17-es lánckereket
Szombaton dolgoztam, tegnap mászkáltam kicsit motorral, ma meg családi nap, de ha Sanya elindul lehet én sem maradok itthon.