Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a dugattyúk "keresztben járnának" azt abból vennéd észre hogy kicsit folyamatosan fogna a fék. (és már szép kékes-barnás lenne az a féktárcsa)
Csak azért mert nekem van 2 garnitúra szintén kicsit ütő féktárcsám ami ugyanezt csinálta.
Nem voltak véletlenül enyhén fék vagy telóolajosak az eddig használt fékbetétek? (mert az hatásosan rejti el ezt a jelenséget, viszont amikor bekerül az új fékbetét garnitúra és bekopik akkor bizony rángatással és vibrálással jelzi hogy féktárcsákat akarsz cserélni)
tudom, de az olaj-at könnyebb bepötyögnöm
tököm tudja
Ezzel most van az egyből, mert eddig nem is mentem úgy vele hogy ennyire érezhetőé legyen. Meg ismét annyira új a gép viselkedése ezekkel a gumikkal, meg hogy végre jó az első teló hogy gyakorlatilag megint ismerkedek a géppel. Eddig a ratyi futómű és gumik miatt komolyabban nem is használtam a féket.

Én arra gondolok hogy a dugók keresztbe járnak a házban
Mondjuk akkor az olajat eresztenie kellene, de egy csepp sem jött ki.
Folyadék!
A felrakás után egyből ilyen volt, vagy csak menet közben kezdte? Az eredetivel volt ilyen jelenség?
Ja, olaj új benne
Azt majd megpróbálom hogy visszateszem a régieket, meg lehet talán a másik munkahengerrel is kipróbálom, de a tökömnek van kedve annyit légteleníteni.
max 300km
de csak tegnap voltak rendeltetésszerűen használva
(remélem nem kapok róla emlékeztetőt)
Mennyit mentél eddig az "új" nyergekkel-betétekkel?
szóval:
Első fék, kb 10-20% terhelés amikor csak kicsit lassítok nincs semmi gond 20-60% os terhelés, átlagos használat mellett kegyetlen rángat, mintha darabosan fogna, de ha keményem behúzom megint semmi gond, nem üt nem rángat.
Szerinted hol lehet a hiba?
A tárcsa nagyon kicsit üt azt érzem a fékkaron, de ez valami más.
Motorino féle féknyergek vannak rajta, elfogadható betétekkel.
Még nem tudom, egyelőre nem sürgős.
lenne egy kérdésem
Csinos jószág.
Elkészültem!
Mondjuk a kuplungot meg az első féket meg kellene néznem.
Meg azon is gondolkodok hogy vissza teszem előre a 17-es lánckereket
ez van

Szombaton dolgoztam, tegnap mászkáltam kicsit motorral, ma meg családi nap, de ha Sanya elindul lehet én sem maradok itthon.
de akkor gyorsan döntsd el, mert nem marad
Mennek ezek a tekergők ebédre?
Jó kis kaja fő abográcsban vagyis remélem jó lesz
Na elvikben nemsoká itt vannak csöviék is meg zsoti is Emre kár hogy lemondtad