egy dologra nagyon figyelj! a masodik kornel,mikor a gyors szlalont nyomod,jofelol kezd el.egyik sorstarsam rosszul indult neki,es bajban volt a vegen a 8asnal amugy atment
Igen a kerékcsapágyat is érdemes megnézni .Hogy belegondolok mikor hozzám került a sárga nekem is rázta az elejét.Szar 10éves gumi volt rajta elsöre azt hittem azért,aztán megmozgattam a kereket és lötyögött érezhetöen,az egyik kerékcsapágy teljesen kivolt..Csapágyboltba mondja a csaj van 500é kinai meg 2500é SKF melyik legyen?Vettem mindkét oldalra SKF-t...
Én cseréltem fék"olajat" és a közepes fékem tökéletes lett. Nem hittem volna, hogy ennyit számít, bár valszeg valami trunya volt benne, mert sűrűbb volt, és sárga, ez meg most vízszerű, és világos-zöldes (DOT4)
A dugóknak könnyen kell mozogni, mert az egyenlíti ki a tárcsa ütését.
Szeva Ábrus!
Ne nagyon vigyorogj, nem sok okod van rá Az akksi veszi ugyan a töltést, de 5A terheléssel 10 percig megy kb. azaz nulla. Tipikusan ilyen, mikor el van szulfátosodva, és lecsökken az aktív felület emiatt.
De azért javul, holnap kap még egy teljes impulzus töltés-sütés ciklust, és meglássuk, lehet, hogy a savat is kicserélem, mert tele lehet szulfát törmelékkel.
Ez szarik mindenre, a vakondelzavaró növényre is, volt de nem érdekelte. Elhoztam anyáméktól a rezgős vakondriasztót de annál meg az derült ki hogy ez egy műszaki érdeklődésű vakond mert odament és megnézte hogy mi az. (párszor körbetúrta, vihogott egy nagyot aztán vidáman dolgozott tovább)
A rázkódás nem oldalirányú, tehát a gépegyenes futása jó.
Simán gurul elengedett kormánnyal, nem húz nem rezonál.
Csövi említette hogy nézzem meg a kerékcsapágyakat hátha.
Szia!
Ez nem pulzál, hanem valami kegyetlenül rázkódik, de csak közepes fékerő tartományban, és nem a fékkaron érzem, hanem szinte remeg az eleje, mintha darabosan fogna a fék. Ha finoman fékezek akkor csak kis pulzálást érzek én is, (ez megvolt régen is) ha erősen akkor egész jó, nem rázkódik egyenletes a fékhatás.
Először a nyergekre gyanakodtam. Ábrus szerint nem azok hanem a tárcsa. Szerintem meg nem a tárcsa, mert akkor erősebb fékezésnél sem múlna el, hanem erősödne.
Ha nem jutunk közös nevezőre még a végén írnom kell a motordokinak. Azt meg nagyon nem szeretném.
Szia Emre!Nálam semmi ilyen jelenség nem volt ezekkel a nyergekkel .Most az R1 nyereggel és fémfékcsövel érzem hogy nagyon enyhén üthet a tárcsám,de abszolút nem zavaróan és teljesen egyenletes a fékhatás,rá koncentrálok és figyelem akkor halvány pulzálást érzek a fékkarban.
Asszem 8x1-es menetű a légtelenítő csavar.és kúpos a vége.A gyárban van a fiókomban hosszú szárú is,(kb.5 cm!)targonca javítóktól kértem,ha esetleg hosszabb kell!
szia Pupu, persze. Minden nap olvaslak Tuteket, csak mostanába nem igazán tudok mihez hozzászólni, meg sokat dolgozom. Olvastam a jogsis fejleményeket is, ügyi vagy nekem is neki kéne állni az A korlátlannak, de jelenleg úgy néz ki, hogy váltás lesz 4 kerékre, mert az hasznosabb perpill.
A dugóknak könnyen kell mozogni, mert az egyenlíti ki a tárcsa ütését.
Ne nagyon vigyorogj, nem sok okod van rá
De azért javul, holnap kap még egy teljes impulzus töltés-sütés ciklust, és meglássuk, lehet, hogy a savat is kicserélem, mert tele lehet szulfát törmelékkel.
Simán gurul elengedett kormánnyal, nem húz nem rezonál.
Csövi említette hogy nézzem meg a kerékcsapágyakat hátha.
Ez nem pulzál, hanem valami kegyetlenül rázkódik, de csak közepes fékerő tartományban, és nem a fékkaron érzem, hanem szinte remeg az eleje, mintha darabosan fogna a fék. Ha finoman fékezek akkor csak kis pulzálást érzek én is, (ez megvolt régen is) ha erősen akkor egész jó, nem rázkódik egyenletes a fékhatás.
Először a nyergekre gyanakodtam. Ábrus szerint nem azok hanem a tárcsa. Szerintem meg nem a tárcsa, mert akkor erősebb fékezésnél sem múlna el, hanem erősödne.
Ha nem jutunk közös nevezőre még a végén írnom kell a motordokinak.
De ne dolgozzál sokat mert az árt az egészségnek
Te még élsz?
Még mindig semmi hír a kuplung alkatrészeimről...1-2 nap...