Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy dologra nagyon figyelj! a masodik kornel,mikor a gyors szlalont nyomod,jofelol kezd el.egyik sorstarsam rosszul indult neki,es bajban volt a vegen a 8asnal amugy atment
Igen a kerékcsapágyat is érdemes megnézni .Hogy belegondolok mikor hozzám került a sárga nekem is rázta az elejét.Szar 10éves gumi volt rajta elsöre azt hittem azért,aztán megmozgattam a kereket és lötyögött érezhetöen,az egyik kerékcsapágy teljesen kivolt..Csapágyboltba mondja a csaj van 500é kinai meg 2500é SKF melyik legyen?Vettem mindkét oldalra SKF-t...
Szép estét!
Én cseréltem fék"olajat" és a közepes fékem tökéletes lett. Nem hittem volna, hogy ennyit számít, bár valszeg valami trunya volt benne, mert sűrűbb volt, és sárga, ez meg most vízszerű, és világos-zöldes (DOT4)
A dugóknak könnyen kell mozogni, mert az egyenlíti ki a tárcsa ütését.
Szeva Ábrus!
Ne nagyon vigyorogj, nem sok okod van rá Az akksi veszi ugyan a töltést, de 5A terheléssel 10 percig megy kb. azaz nulla. Tipikusan ilyen, mikor el van szulfátosodva, és lecsökken az aktív felület emiatt.
De azért javul, holnap kap még egy teljes impulzus töltés-sütés ciklust, és meglássuk, lehet, hogy a savat is kicserélem, mert tele lehet szulfát törmelékkel.
nem néztem
töltsd fel gázzal a járatot és gyújtsd be az eredmény garantált. Meg 1 kertrendezés is
7,x
Könnyen jártak a dugattyúk a féknyeregben? (úgy értem kézzel)
Ez szarik mindenre, a vakondelzavaró növényre is, volt de nem érdekelte. Elhoztam anyáméktól a rezgős vakondriasztót de annál meg az derült ki hogy ez egy műszaki érdeklődésű vakond mert odament és megnézte hogy mi az. (párszor körbetúrta, vihogott egy nagyot aztán vidáman dolgozott tovább)
Szerintem nincs, Bakosi kolléga megrángatta most őket.
Ugyebár úszó ágyazású a féktárcsa - a csapok nincsenek nagyon kikopva? Mert ez neked egy rezonancia, ha csak bizonyos féknyomásnál jelentkezik.
A rázkódás nem oldalirányú, tehát a gépegyenes futása jó.
Simán gurul elengedett kormánnyal, nem húz nem rezonál.
Csövi említette hogy nézzem meg a kerékcsapágyakat hátha.
Szia!
Ez nem pulzál, hanem valami kegyetlenül rázkódik, de csak közepes fékerő tartományban, és nem a fékkaron érzem, hanem szinte remeg az eleje, mintha darabosan fogna a fék. Ha finoman fékezek akkor csak kis pulzálást érzek én is, (ez megvolt régen is) ha erősen akkor egész jó, nem rázkódik egyenletes a fékhatás.

Először a nyergekre gyanakodtam. Ábrus szerint nem azok hanem a tárcsa. Szerintem meg nem a tárcsa, mert akkor erősebb fékezésnél sem múlna el, hanem erősödne.

Ha nem jutunk közös nevezőre még a végén írnom kell a motordokinak. Azt meg nagyon nem szeretném.
Szia Emre!Nálam semmi ilyen jelenség nem volt ezekkel a nyergekkel .Most az R1 nyereggel és fémfékcsövel érzem hogy nagyon enyhén üthet a tárcsám,de abszolút nem zavaróan és teljesen egyenletes a fékhatás,rá koncentrálok és figyelem akkor halvány pulzálást érzek a fékkarban.
Rendben!
nem kell hosszabb holnap veszek 2őt mert nincs rajta már fogás csak fogóval.
Asszem 8x1-es menetű a légtelenítő csavar.és kúpos a vége.A gyárban van a fiókomban hosszú szárú is,(kb.5 cm!)targonca javítóktól kértem,ha esetleg hosszabb kell!
Engem nem érdekel az autó télire veszek 1 bokorugrót ha menni kell menni kell alapon.
De ne dolgozzál sokat mert az árt az egészségnek
szia Pupu, persze. Minden nap olvaslak Tuteket, csak mostanába nem igazán tudok mihez hozzászólni, meg sokat dolgozom. Olvastam a jogsis fejleményeket is, ügyi vagy nekem is neki kéne állni az A korlátlannak, de jelenleg úgy néz ki, hogy váltás lesz 4 kerékre, mert az hasznosabb perpill.

Te még élsz?
Van egy növény, elültetgetsz belőle 5-10-et a kertbe és nincs több vakond. Nálunk bevált.

Még mindig semmi hír a kuplung alkatrészeimről...1-2 nap...