Ezeket nem lehet szabályozni.
Nekem 2 használt Spiegler versenytárcsa van fent, 15e volt a kettő egy Olaszországi 1000-resről. Ja, arról van az Öhlins Racing feliratú rugóstag is. (akkor én most kibasztam magammal?)
te tudod.akkor merem ajánlani az 1.1-es trabit nekem volt 4 évig nyüstöltem beleraktam majdnem 60 000 km és semmi problémám nem volt vele soha! és aludni is lehetett benne. a régi szép idők. ja és ugyanúgy 6 l-t megette mint az 1.6-os vectrám.
A problem az,hogy nem bizom a használt dolgokban.Nem kicsit nagyon.A testvérem autószerelö nincs az a pénz amenyiért használt tárcsát tenne egy autóba.Elitélnék az elsö kocanásér is.Saját magamnak meg ennél azért jobbat akarok mintsem használt fékre bizzam az életem.Azért van egy minimum szint.Nem ez az egyetlen motorom,hogy annyira hajtani keljen majd ha össze jön a lóvé megveszem a tárcsát+a fékpofákat és tesék meg is van lehet augusztus v. szeptember.
Ja elfelejtettem NEM ELADÓ SEMENYIÉRT SEM!
Csak idegel ha valaki az árával jön, mer 2t, mer 90-es kiadás stb
2-en érdeklöttek TZR 250-es fórumon+az ismeretségi körböl néhányan.Kibaszot ritka meg jó is csak a tárcsák kopottak de ha lecserélem egy gond letudva egy idöre.Nem az a motor amitöl megválnék majd beszartam mikor rátaláltam miért adnám el.
Mi bajod a használt tárcsával, a motorod is az, nem? Használtat javasoltam, nem elhasználtat.
De még 1x, a te dolgod, hogy a 400e ( ) értékű motorra 100ér veszel két kis kopó alkatrészt...
Öszintén, te ráülnél? Használt tárcsa van rajta most is ennél már csak jobbat tennék fel de nem ojat amit már itt v. ott koptatott valaki.
A motor árát pedig hagyuk ,csak nézd meg a mobil.de oldalon mennyiért mennek.Azért ott mert itthon talán 1 van eladó az express.hu-n 400.000-ért.
Mondhatnám viccesen, hogy 1.5x annyit fog érni a motorod, de nem igaz, mert a 100eFt-os új tárcsával is pont ugyanannyit fog érni, mint most
Én használtat keresnék, de ez a te dolgod.
Ennél olcsóbbat pedig ne vegyél, mert xopsz vele. Ez a típus nagyon megbízható, ez még a Renault előtti korból való, jappppán egyébként évekig ott volt a megbízhatósági listák elején.
Veszel valami xart 100-al kevesebbért, és fél éven belül rákőcc 200at Inkább spórolj, egy menedzser összeszed ennyit 1-2 hónap alatt (az ájfónod meg már amúgyis megvan
Ezt, ha jó állapotú, csak használni kell, elfuthat még 5-6 évig is alattad.)
Ez az infó hiányzott!Köszi
Ezért kerestelek fel titeket,hátha Yamahán belül megoldható.És lám csak vannak hozzáértök akik segitenek is.
Igazad van a tzr 250 tényleg a pályán él igazán de ott nagyon!Sajna még nem jutottam el odáig.Még egyszer kösz!
Nekem 2 használt Spiegler versenytárcsa van fent, 15e volt a kettő egy Olaszországi 1000-resről. Ja, arról van az Öhlins Racing feliratú rugóstag is. (akkor én most kibasztam magammal?)
bár eszembe jutott egy nóta erről: "ha én gazdag lennék!"
De OK, nem akartam kötekedni.
Csak idegel ha valaki az árával jön, mer 2t, mer 90-es kiadás stb
2-en érdeklöttek TZR 250-es fórumon+az ismeretségi körböl néhányan.Kibaszot ritka meg jó is csak a tárcsák kopottak de ha lecserélem egy gond letudva egy idöre.Nem az a motor amitöl megválnék majd beszartam mikor rátaláltam miért adnám el.
Mi bajod a használt tárcsával, a motorod is az, nem? Használtat javasoltam, nem elhasználtat.
De még 1x, a te dolgod, hogy a 400e (
A motor árát pedig hagyuk ,csak nézd meg a mobil.de oldalon mennyiért mennek.Azért ott mert itthon talán 1 van eladó az express.hu-n 400.000-ért.
Mondhatnám viccesen, hogy 1.5x annyit fog érni a motorod, de nem igaz, mert a 100eFt-os új tárcsával is pont ugyanannyit fog érni, mint most
Én használtat keresnék, de ez a te dolgod.
Vagy bekenem BEPANTENNEL oszt vissza dagad
Veszel valami xart 100-al kevesebbért, és fél éven belül rákőcc 200at
Ezt, ha jó állapotú, csak használni kell, elfuthat még 5-6 évig is alattad.)
Ezért kerestelek fel titeket,hátha Yamahán belül megoldható.És lám csak vannak hozzáértök akik segitenek is.
Igazad van a tzr 250 tényleg a pályán él igazán de ott nagyon!Sajna még nem jutottam el odáig.Még egyszer kösz!