Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pocsék idő van mifelénk.
Ez milyen kocsi? Kié? Csak nem vettél egyet?
Sziasztok! Hát igen,elég sok volt a menni való mostanság,Vicus vizsgája,a kisebbik lány évzáró stb....
Azért olvasok a fórumon esténként.
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ! sbk wtcc a mai program
Minden elismerésem! (de a bokor tényleg belelóg a képbe )
Jó reggelt.
Ja a sarokban ültem és a sisakot a pult szélére tettem
Na szoval Prof! Voltam az ícaka motorozni meg benéztem egy bízonyos helyre És szerintem a te hugodal találkoztam de annyira nem voltam benne biztos ,hogy nem is kérdeztem mög Bár nagyon gondolkoztam rajta de mondom mégsem Kérdezd mán meg ő volt e ? Pultban és egy rövid gatyeszban ! Mert szerintem pedig ő volt Bár semmi jó kedvem nem volt talán ezért nem is kérdeztem meg töle Odafelé majdnem telibe vágtam egy utcán kodorgo őzet Azt alig megyek pár km ert egy roka futott ki elém olyan 190 nél kb És hogy ez még nehogy elég legyen utána még egy valami görény vagy a tököm tudja mi boritott fel majdnem Szoval elbaxot kedvü voltam és semmi jó nem történt .De a lényeg szerintem ő volt . .. . .
na, becsiszoltam a fékpofákat, meg a fékdob belsejét, és kicsit jobb is lett a fék, de még mindig nem az igazi.. kiváncsi vagyok, ha összekopik hogy lesz
Na én meg mentem, ,
Nem a fényképezésen volt a hangsúly, motorozni voltam, csak útközben csináltam egy két fotót.
Szép volt, és az idő is jó volt, meg az út minösége elég jó.
Szép volt a Bükk ugye?
Na jó éjszakát reggel korán kelés lesz majd megint. Kamerapróba egész nap
jobb kép nem lett volna. hát az nem is olyan kis kör de a lényeg hogy jó volt.
Sziasztok!
Én ma gurultam egy kis kört, Eger, és Miskolc között, ami 435-kilométeresre sikerült hazáig.
de volt szó Esztergom Visegrád és környékéről, meg mondtátok Pécs környékét, Balatonról is volt szó....
pl nyíregyházára nem megyek.
Magyarországon mi van messze?

Kivéve Thomasznak, aki a halál faxán lakik, de őneki úgysincs motorja
ja szevasztok!