Bebaszna ha 25 üzemóránként szét kellene szedni.......
Nálunk van a csapatban, évente minimum 1, max 2 szétszedés, vezérműlánc csere, lánckerekek és mehet tovább. Nem mondom, hogy olcsó, de valamit valamiért. Egy kihegyezett 2T is alsóhangon 80 üzemórás Mivel tud ez kevesebbet?
Helló Mindenkinek!
600-as FZR-el kapcsolatban kérdezném, az mennyire gáz ha 1500 km alatt durván 1dl olajat fogyaszt a motor? Ha üresben játszok a gázzal 6000 fordulat felett halványan de kék füst jelenik meg. Érdemes lenne megbontani, vagy ez még ráfogható hogy 22 éves a motor?
Segítséget előre is köszöni Jason!
Nagyon karaly szép helyeken jártatok
Én februárban nem tudtam kimenni st.Moritzra a hó miatt vissza fordultunk ,a helyiek autója szinte mind összkerekes
Az azért kemény. Nem vágnék bele, a jelen motorommal, a jelen felszerelésemmel
Min. kellene 2 új túramintás (esőre is) gumi, egy full öltözet Cordura, dobozok, meg idom a motoromra
Hát 3x tankoltam meg a bömöst, de a 3.-ból még maradt, kb. 55 l megy bele, és kint 1,32 ejró a diesel (az 350 Ft-nak felel meg, mert volt 265-ös ejróm) Kell még egy osztrák 10 napos matrica, az 10 ejró.
A soproni szállás egy 20as volt (minden ár kettőnkre mindennel együtt), a bludenz-i szállás 8 ejró (mert csak 1 lett volna*, de az asszony futott 7 ejróért a fittneszteremben), a hallstadti meg 80 ejró.
Szóval egy 100as körül összesen, ez volt idén a nyaralás.
* gyógyszerismertető adta a szálloda utalványt, mert ez ugyanis szakmai tanulmányút volt
Haverom a GSX 750F-fel és az asszonnyal most indul ötödikén (hívott,de a Honda miatt ) Ausztria(Glosslochner)-Németország(Fekete erdő,Duna forrás)-Svájc(valami vízesés)-Olaszország(Dolomitok,Passo de Stelvio) 6-7nap ~3ekm mindennel kb:200e lesz. (kurvára irigylem de jövőre megyünk velük)
Gondoltam szólok.
A tárcsalap és a husi miatt pedig
no mindegy örülök hogy láttatok
Nálunk van a csapatban, évente minimum 1, max 2 szétszedés, vezérműlánc csere, lánckerekek és mehet tovább. Nem mondom, hogy olcsó, de valamit valamiért. Egy kihegyezett 2T is alsóhangon 80 üzemórás
A fényképre meg nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meg eztet: http://www.kepesmotor.hu/husab...
Amúgy meg
Észrevettem valamit ma a cb400as hondán is szarul ülök
Értényben van. Téglaszeletelő masina
Ne merészelj hozzányúlni emiatt a blokkhoz !
600-as FZR-el kapcsolatban kérdezném, az mennyire gáz ha 1500 km alatt durván 1dl olajat fogyaszt a motor? Ha üresben játszok a gázzal 6000 fordulat felett halványan de kék füst jelenik meg. Érdemes lenne megbontani, vagy ez még ráfogható hogy 22 éves a motor?
Segítséget előre is köszöni Jason!
Én februárban nem tudtam kimenni st.Moritzra a hó miatt vissza fordultunk
Min. kellene 2 új túramintás (esőre is) gumi, egy full öltözet Cordura, dobozok, meg idom a motoromra
A soproni szállás egy 20as volt (minden ár kettőnkre mindennel együtt), a bludenz-i szállás 8 ejró (mert csak 1 lett volna*, de az asszony futott 7 ejróért a fittneszteremben), a hallstadti meg 80 ejró.
Szóval egy 100as körül összesen, ez volt idén a nyaralás.
* gyógyszerismertető adta a szálloda utalványt, mert ez ugyanis szakmai tanulmányút volt