Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem okításnak szántam, csak a tapasztalataimat mondtam el
mi is, hogy Te is minket.
linket, okítást köszönöm.
A tárcsalap és a husi miatt pedig Éhes lettem !
már szóltak,
no mindegy örülök hogy láttatok
a gmail-es is tudna ha igazán akarnád
Jó ok én csak azt mondom amit a krosszos haverom is mondott mikor itt épített díszletet és akkor dumáltunk a motorjáról
Bebaszna ha 25 üzemóránként szét kellene szedni.......
Nálunk van a csapatban, évente minimum 1, max 2 szétszedés, vezérműlánc csere, lánckerekek és mehet tovább. Nem mondom, hogy olcsó, de valamit valamiért. Egy kihegyezett 2T is alsóhangon 80 üzemórás Mivel tud ez kevesebbet?
első kettő üzemórás elvileg 25ó szerviz. de van 1 haverom 600ktm 250ó ja nem nyúltak hozzá
A fényképre meg nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na eztet:link
meg eztet: http://www.kepesmotor.hu/husab...

Amúgy meg
Nem kaptam fényképeket.
Na itthon fú de jól elfáradtam megint.
Észrevettem valamit ma a cb400as hondán is szarul ülök ugyanúgy a jobb lábammal van valmi
ment mail.
Dobj már egy telszámot, osztan elmondom a véleményem a motorokkal kapcsolatban
Valami fórumtársunk van vajon Tamási környékén?
Értényben van. Téglaszeletelő masina
Akkor megnyugodtam Ha tényleg nem jelentős a mennyiség akkor had egye!
Csak 1 dl? Annyit egy új is megcsócsál.
Ne merészelj hozzányúlni emiatt a blokkhoz !
Helló Mindenkinek!
600-as FZR-el kapcsolatban kérdezném, az mennyire gáz ha 1500 km alatt durván 1dl olajat fogyaszt a motor? Ha üresben játszok a gázzal 6000 fordulat felett halványan de kék füst jelenik meg. Érdemes lenne megbontani, vagy ez még ráfogható hogy 22 éves a motor?
Segítséget előre is köszöni Jason!
Nagyon karaly szép helyeken jártatok
Én februárban nem tudtam kimenni st.Moritzra a hó miatt vissza fordultunk ,a helyiek autója szinte mind összkerekes
Na, lerobogóztam siófokra. pupu leszdheti megmutatni a képet, amit a felmálházott majáról csináltam.
Az azért kemény. Nem vágnék bele, a jelen motorommal, a jelen felszerelésemmel
Min. kellene 2 új túramintás (esőre is) gumi, egy full öltözet Cordura, dobozok, meg idom a motoromra
Hát 3x tankoltam meg a bömöst, de a 3.-ból még maradt, kb. 55 l megy bele, és kint 1,32 ejró a diesel (az 350 Ft-nak felel meg, mert volt 265-ös ejróm) Kell még egy osztrák 10 napos matrica, az 10 ejró.
A soproni szállás egy 20as volt (minden ár kettőnkre mindennel együtt), a bludenz-i szállás 8 ejró (mert csak 1 lett volna*, de az asszony futott 7 ejróért a fittneszteremben), a hallstadti meg 80 ejró.
Szóval egy 100as körül összesen, ez volt idén a nyaralás.

* gyógyszerismertető adta a szálloda utalványt, mert ez ugyanis szakmai tanulmányút volt
Mentem délutánra.
Haverom a GSX 750F-fel és az asszonnyal most indul ötödikén (hívott,de a Honda miatt ) Ausztria(Glosslochner)-Németország(Fekete erdő,Duna forrás)-Svájc(valami vízesés)-Olaszország(Dolomitok,Passo de Stelvio) 6-7nap ~3ekm mindennel kb:200e lesz. (kurvára irigylem de jövőre megyünk velük)
Kb mennyiből jött ki ez a kör?