Na akkor következő háború indul 1 srác kérdezett tőlem valamit én már nem tudtam segíteni de viszont segített ezzel.
X gyűrűs 530as Rexnord lánc(ez elvileg valamilyen német márka,1891 óta foglalkoznak láncokkal,rossz nem lehet)
1 méter 8000 ft, ezredes FZRre kb 2 méter kell,ami 16ezer ft lenne. Halkan megjegyzem hogy egy 110 csapos X gyűrűs DID 38ezer ft körül mozog...szóval lehet hogy megéri,ha érdekel ittvan az elérhetőségük: www.agrialanc.hu
megosztom veletek mert 16e és 38eközött van 1 kis különbség
Amikor a Wartburg hengerfej tömítése átszakadt a középső hengernél,valóban nyomta ki a gőzta tartály sapkánál,mint egy kazán,és a kipufogócsövön is fehéres füst jött ki.Tíz kilométerenként meg kellett állni után tölteni a rendszert,több vizet fogyasztott mint benzint,de így is hazahozott!
eleve van ugye víz a tartályba ha nő a nyomás a rendszerbe akkor a kupakon a rugós gumibizbasz felemelkedik és vizet vagy lófasztudja mit tol a túlnyomástartályba a kis csövön ami vagy ott marad vagy kifolyik a másik kis csövön. vissza hogy tud szívni vizet ha a rugós bizbasz lefelé nem enged mert felül a peremre? na ezt még nem értem de mindjárt elmondjátok.
A töltősapkában levő szelep nálam 1.1 bar nyomásnál nyit,ha teljesen zárt,levegőmentes a rendszer,akkor nem tud akkora túlnyomás kialakulni,hogy kinyisson,Igen van egy kis tágulás ha melegszik a víz,de az minimális,a gumi vízcsövek tágulnak annyit.Lényeg hogy ellenőrizni kell a hűtőkört,valahol gixxer van,én a sapkára tippelek.
amúgy lehet vízgőz 2x gondold át hogy mit írsz ha kevés a víz benne akkor tudd forrni és gőz lesz. Fogalmazd úgy hogy normál körülmények között ami teli rendszert jelent.
a kiegyenlítő tartályban nem lehet túlnyomás, hanem csak a hűtőben,
akkor meg nem mehet el a tartályból megy el a víz.
vagy ha mégis akkor ez kurva gyorsan történik amire a megfelelő szakkifejezés az hogy FORR
szerintem: üzemi hőmérsékleten nyit a termosztát, ekkor a hűtőben levő kevés víz már nem elég, és a kiegyenlítőből "szívja" vissza.
1, likas a rendszer, elfolyik a lé
2, szar a hűtősapka, elfolyik mellette a lé
3, hengerfej és/vagy tömítés kuka
Poti!
Húzz vissza a szakterületedre dolgozni! Itt voltak 3 hétig a kertépítgetők, 1 segédmunkás mindig, a főnök felibe, meg néha még 1. Elkapirgásztak, ásogattak, talicskázgattak, de nem szakadt meg 1ik sem.
Most fizettem ki a munkáért 520e munkadíjat (anyag külön még annyi) Állítólag ez haver ár volt, nagyobb városokban meg idegen újgazdagnak ez simán lett volna 700.
Van még 1 probléma, van 1000 db lóbogár, most kaptak 6 kiló Gallitiont, reggelre várom a dögöket.
Sanyinak volt hasonló mikor a szivattyú szimering eresztett.A víznek,ha elfolyik a tartályból,valahova folynia kell.Ha kifelé,azt látnod kell,tócsa lesz a gép alatt,ha befelé az olajba,az már gáz!
X gyűrűs 530as Rexnord lánc(ez elvileg valamilyen német márka,1891 óta foglalkoznak láncokkal,rossz nem lehet)
1 méter 8000 ft, ezredes FZRre kb 2 méter kell,ami 16ezer ft lenne. Halkan megjegyzem hogy egy 110 csapos X gyűrűs DID 38ezer ft körül mozog...szóval lehet hogy megéri,ha érdekel ittvan az elérhetőségük: www.agrialanc.hu
megosztom veletek mert 16e és 38eközött van 1 kis különbség
no ott a gőz simán kijut a hűtősapka furatán, bizonyos nyomás határ felett.
Ha meg eleve kevés a víz benne, akkor mit keres az a kiegyenlítőtartályban.
akkor meg nem mehet el a tartályból megy el a víz.
vagy ha mégis akkor ez kurva gyorsan történik amire a megfelelő szakkifejezés az hogy FORR
szerintem: üzemi hőmérsékleten nyit a termosztát, ekkor a hűtőben levő kevés víz már nem elég, és a kiegyenlítőből "szívja" vissza.
1, likas a rendszer, elfolyik a lé
2, szar a hűtősapka, elfolyik mellette a lé
3, hengerfej és/vagy tömítés kuka
Húzz vissza a szakterületedre dolgozni! Itt voltak 3 hétig a kertépítgetők, 1 segédmunkás mindig, a főnök felibe, meg néha még 1. Elkapirgásztak, ásogattak, talicskázgattak, de nem szakadt meg 1ik sem.
Most fizettem ki a munkáért 520e munkadíjat
Van még 1 probléma, van 1000 db lóbogár, most kaptak 6 kiló Gallitiont, reggelre várom a dögöket.
http://www.idokep.hu/radar