Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesti forgalomba tanultam meg motorozni újat nem tud mutatni. Idegen környéken sokkal óvatosabb vagyok de ez gondolom a tempó meneten is látszik
Jól van,ügyes vagy,viszont a pesti forgalom se lesz könnyű,erre számolj.Ma délelőtt itt ment el a házam előtt a volt oktatóm két vizsgázóval,mindjárt elkapott a nosztalgia.
reggel fél 9 kor már a pályán voltam 12 kor vizsgáztam nem bírtam itthon ülni
Nem és tök szigorú volt a vizsgabiztos mindent megmutatni elindulás előtt+kérdés benzin csap 8as tolás és úgy voltam vele 1 életem beleszarok és minden gond nélkül sikerült
Akkor most már nem pánikoltál! .
Siker fény csillogás. . . . . . .
Szerdán szombaton forgalomba vezetek és hétfőn vizsgázok forgalomból
Nem is tudom hogy mondjam el
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó napot. Pupu ihatok az egészségedre? Gyorsan mond mert bezár a bolt.
Megyek, tolok még pár kanyar murvát.
Dehogy húzták! Ide se merné tolni a képét mert .
A tököm se adna pénzt ilyenért.
Na,sikerült ugye?Nehogy azt mondd megint elhúztak,mert felmegy a vérnyomásom!
EMRE ISMERŐS? Ő hirdeti a nemtom hol automata 70es 2db van ebből 4db sebváltós van az országba.
Itthon urak. . .
Ez nem exup blokk. (annak más a váza)
az en motoromat is at kene nezetni lassan.kicsit gothos. indul elsore,meg megy,mint a meszes,de kohog alapjaraton,es vmi torz hangja van 7000-nel masodikban.szerintem nincs szelephezagom.
Azért azzal a kitűnő állapottal vigyázzunk. Lehet még egy rakás baja a blokkon kívül ami a képeken esetleg nem látszik és akkor már mindjárt nem is olyan alkalmi vétel feltámasztani. (alkatrésznek jó, szerintem emrénél már csattog a számológép billentyűzete )
nevetseges ar ezert a motorert.csak az idomszett tobbe kerul...
egy jo blokk bele + 100-ert es 180-bol kituno allapotu 1000FZRed van.hihetetlen
te mit javitasz?
Ez már jobban hangzik.
akkor inkább ez:olcsó FZR 1000
Viszlát urak délután .
Az igen van itt hely pár sátornak .