Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt eljött a nap
Már nem sok van vissza
De azért remélem megérte Ha a hétvégén tele lesz az Űveg akkor rohamot kapok
Lehet mikor én probálgattam akkor harapta be a legtöbbet Nekem nemérdemes motorot oda adni
Mára végeztem egy válto tengely és 3 fogaskerék kicserélvel holnap éjjel folyt.
Itt speciel aszem maradando élményt okoztam Zsotinak
Okés visszavan vével a tűn de akkor is kb 5-6 közé tehetö Egyedül nemértem mért nem tudok ilyen fogyasztást csinyálni
Nemrég én is de az utánfutón ment tovább.
Igy kell használni
8,82L/100km. Ha a nyomi műszered pontosan méri km-t.
Ma fel akartalak hívni de elfelejtettem. (semmi csak úgy)
Nekem pl nem az enyém a legjobb állapotú pedig elég sokat dolgoztam rajta és kímélve is van (na jó néha keményen bánok vele és 11.500-nál váltok el gyorsulgatás közben vagy épp 250 felett közlekedem vele) de nem szokott zavarni hogy mások mit mondanak róla. (még ha személy szerint nekem mondják az sem) De persze nem vagyunk egyformák.(ezek a nyomik a Goldwing miatt is basztatnak eleget de tudom hogy nem komolyan mondják)
Szerintem a tiédről sem mondtunk semmi rosszat de hát te ismered magad, mi meg nem.
És a tescó parkolóval vigyázni, mert csúszik.
Ja gyerekek, láttam fzr-t. stop táblától, lapjára balra fordulni.
Neked.
Én Simonon tankoltam, 156 km 13.76l
Hozzzáteszem, hazafele 8000 körül váltogattam el. És nem fáztam.
Hallod olyan keveset evet a vas vazzeg nem térek magamhoz alig hiányzik a tankbol Olyan finom tempot diktáltunk ,hogy ennyire még nem sikerült takarékoskodni Veled érdemes motorozni Nekiáltam a blokknak és mondom veszek le benzint kb egy fél órája és igy szembesültem a tényekel .
Szerintem ha valami megjegyzés van az ÉN motoromról akkor van hozzá eggy kis közöm! Szerintem. Mert mindenkinek a sajátja a legjobb állapotú,mert mindenki maga tudja mennyit dolgozott vele,mennyire vigyázott rá!Idegennek idegen vagyok,mert nem nagyon irogattam ide,csak olvasgattam a forumot,innen vettem azt a lámpát is ami a kocka helyett van benne,ha már szemet szúrt a muanyag hiánya,ha van valakinek olcsón az szoljon és nem fog hiányozni agép elejéből
Üdvözlünk idegen ki ilyen udvariasan benéztél hozzánk.
De tett itt neked valaki is megjegyzést? Mert szerintem mi ezt egymás között beszéltük és pupu tett egy viccnek szánt megjegyzést (ami mellesleg gyenge volt) de nem neked hanem nekünk. Szerintem meg amíg nem neked van valami címezve addig azon nem nagyon kéne megsértődni. Annak idején az én motoromat is kitárgyalták a CBR fórumon amikor odamentem segítséget kérni plexi ügyben (erre elmondták mindenféle korcsnak a CBR idom miatt) de nem szóltam hozzá semmit mert ezt egymás között tárgyalták, nekem nem mondta konkrétan senki.
Egy jó nagy kalappal
Na eltéptem aludni holnapra drukkoljatok . . .
Sikerülnie kell most már
Jó éjszakát
Ha nem a tiéd akkor meg nem izgatom magam csak nem szerettem volna emiatt a motor miatt 1 kórházba vagy rosszabb helyre menni mert valami történik veled.
nemtoom a számát egyébként, de nem én vettem a motort.
Nálam SOKKAL hozzáértőbb is volt velünk, és én megosztottam a félelmeimet a motor kapcsán.
Az hogy, ez nem lett megfogadva. Nem az én saram. Ez van
Én már így vettem hogy benne volt a betét. Az előző tulaj csak használta és 1x törte én csinálgattam meg mert szeretem a motorom közel 1000fényképet csináltam az egész folyamatról ha nem lennék gondos gazdája akkor leszartam volna és végletekig hajtottam volna. És ezt a többiek is igazolni tudják. Első képeken került így hozzám és a többi képen látszik hogy szépen meg is lett csinálva nem szalon de szép állapotra nem olyanra mint ahogy vette.
Az enyém is kockalámpás,és nekem tetszik. Ilyen is marad. Nem borzaszt ki mit mond rá.
1 nyomon.