Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dízel! Bár a piros 105 foknál kezdődik,és a hőkapcsoló 97,5-ről hűti 95 alá,felfelé nem bírt lehűlni és csak a tetőn érvényesült a ventik hatása.
Úgy hogy megyek is kipucerálom a hűtő bordái közül a retket. A hűtős azt mondta,bogároldó,utána brigó,és vízzel kiveretni,de csak kis nyomással,mert görbülhetnek a lamellák.
100 fok
Magyarán először elérte az üzemi hőfokot? Az kb. ennyi.
Isten éltesse a ünnepelteket!
Ma a Tecsó parkolóban 40 fokot mutatott a kocsi hőmérője! Tegnap a Mecseken át az Orfű felé vezető úton is 36 fok! Azt hittem az Omi fel fog forrni,de nem tette. Igaz hajszál híján 100 fok volt a hűtőfolyadék felfelé menet.
Jaszinak,és Pestának boldogat kívánunk!
Boldog Szülinapot a 2 léhűtőnek
Krisztusi kor vazze, nem taknyos kisfiú kor mint a tied
Ide is boldogat ! Oszt milyen vén szarnak lenni?
Isten éltessen!

Szevasztok!

Történés az elmúlt 3 napban? Találkozóról kell tudjak valamit? Volt róla szó?
Helló ! Hát igazábol a születésnap alkalmábol ithon bontok rontok ithol vagyok estig biztosan
Remélem igy lesz
ISTEN ÉLTESSEN TÉGED IS PESTÁM!

Hát boldogat nekünk, neked meg estére egy tüzes kis menyecskét
Ja de öregebb csak te lettél én fiatalabb .
Jaszipapa! Megint egy nappal öregebb lettél,

a mosásban kicsit össze mentél.

De ne busulj, jön még télre tavasz,

33 is csak egy évig maradsz . . .Isten Éltessen sokáig bennünket . . . . . . . .
mostantól ha rossz kedvem lesz, tudom kit kérjek meg, hogy felvidítson...
"ádámmal megbeszéltük, hogy átjön segíteni, de persze baszott"
ahelyett, hogya motort csináltátok volna
jól teszed, figyi már, régebben beszéltünk jogsis dologról, az kocsis verzióba is létezik?
Szia!megvagyok köszönöm!olvasok minden nap ebédszünetben,csak irni nincs időm!most vettem telefont,így már megy bármikor!most egy kicsit motort szerelek,aztán délután fordulok egyet!
szia Snoopy, mi a helyzet feléd?
semmi. ádámmal megbeszéltük, hogy átjön segíteni, de persze baszott. átépítünk és nem igazán van most időm és erőm a motorral foglalkozni. jön a héten át egy srác, ketten összehozzuk talán.
sziasztok!pisti,holnap délután leszel valahol a környékeden?gondoltam kipróbálnám az új láncomat feklétek!
Na mi van a vassal?
nagy meleg? megolvadt a fűnyíróó...
Oki, még nem ért ide. Kerülővel jön a postagalamb. Biztos beugrott egy sörre a krimóba a nagy melegre való tekintettel...