Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy úgy! Délután megnézem a kempinget, aztán küldöm a számlát mindenkinek. :)
átnéztem mindent faszán jár a dugó a felső munkahenger szív is vissza mert befogtam a cső végét meghúztam a kart és elnyomta az ujjam és mikor kiengedtem odaszívta csakis új olajat rakok bele mondjuk ebbe is csak 187 km volt
Vizsga letudva.
szerkezettan, kresssssssssz
2 hiba
Már tulajdonképp el is van kezdve a szervezés, csövi ÖNKÉNT felvállalta, UGYE?
Mondja meg, hova utaljuk a foglalót a szállásra, gondoskodjon kajáról, italról, kísérő járműről (túrára) meg estére csajokról (2-3db/fő, de ha Poti feliratkozik, kevesebb is elég lesz)
Nem a rugóval lesz a baj. A folyadék útját nézd át, meg a munkahenger mozogjon könnyen, lent is, fent is. És új fékfolyadék bele, kell bele vagy fél deci.
Hát végül is erre is lehet tenni platnit...
Az idomra rakást én is megpróbáltam, de ezzel a csomagtartóval sokkal biztonságosabb!
Ami cuccot látsz a képen, 2 személlyel 130-150-es tempóval pályán toltam lazán biztonsággal

Amúgy neked is 600-asra kellene? Nekem Tesóm úgy csinálta meg hogy a kereklámpás totálkáros gépemre csinálta meg gyári lukakra, meg felfogatási pontokra (kókányolásmentesen!) és aztán meg a trapéza 0%-os eltéréssel rá is raktuk
26 27 28
a pakliba benne van sajna.
Az alsó munkahengerbe mennyire kötelező az a rugó? csak mert a quplung úgyis addig tolja vissza a dugót míg van útja neki
ja hát akkor legalább az időpontot fixáljuk már le. de ahogy látom ebből sem lesz semmi.
Én szívesen mennék vele gyorsabban,de attól félek a rendőr meg a pénztárcámat fogja megállítani!
visszarakom a régi rugót a munkahengerbe az puhábbnak tűnik
nekem is az körül van de én azért jobban pörgetem.utazó tempó 120 átlag.ja és 2 személlyel megyek általában.így olyan 5,5 - 6 Lityi.de már evett többet is.
ilyen mint a tied? erre is fel lehet tenni a doboz tartó platnit. amúgy én is nyeregtáskán gondolkozom de nem tudom hogy mindegyiknek kell-e ilyen tartó konzol vagy simán is neki lehet rakni az idomnak.
Mert ha a quplung visszaáll alap állapotba akkor megszűnik a nyomás és nincs mi kinyomja az olajat de mivel valami akadás vagy dugulás vagy nemtommi akadályozza az olaj visszaáramlását a tartályba ezért ha megnyitom arra megy el a nyomás. a dugó nem akad szépen finoman jár. És ha váltottam akkor minden 1 es váltásnál jobban csúszott meg a kupi mintha behúzott állapotba maradt volna a quplung
Miért is nem kellene folynia?
Én a helyedben keresnék egy hosszú csövet, ami passzol a légtelenítő csavarhoz, és egyből a tartályba engedném vissza a cuccot. Aztán párszor körbejáratnám a a folyadékot a rendszerben.
Elkezdtem a javítást megnyitottam a légtelenítő csavart és folyt ki belőle az olaj, pedig elvileg nem kéne. segítsetek szombaton motorral kell mennem, mi lehet itt a zizi
Ha kiengedem a quplung kart nyugalmi állapotba akkor van 1 kis lyuk amin tolja vissza az olajat az alsó dugónál ugye? lehet el lenne tömődve 1 kicsit és nemtom a faszomsetudja már
Ja és megszoktam az alacsonyabb lábtartót ma 3x is máshol keresgéltem a lábammal
az ez első alkalom volt a 2. már élveztem és a vizsgán meg imádtam el mertem pörgetni 9000ig olyan fasza hangja volt
nem olvasok el minden oldalt, de úgy emlékszem köpködted a vizsgázós motort az elején
Ma mentem a motorral mióta vezetni jártam nem mentem vele. Megszoktam a kisebb kényelmesebb motorokat és ezzel majdnem perc lett a vége egy valami fasza kis naked az tetszene nagyon jó volt a cbf 500al is menni már a 2. alkalommal és a vizsgán, kezes jószág bejövős nagyon
Az kell bele.