Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is nagyon jó gép.
Akár ilyesmit de ha előbb szóltál volna akkor nemrég eladó volt az én régi 250/400-as 78-as XS-em 100e-ért. (képeim között van)
Nekem egy SR500 ért fáj a szívem.
ilyesmit?
link
Ahhoz kell venni egy olyat ami szépen egyben van és csak vigyázni rá, te ne szerelgess. És ne Ural/Dnepr/Junak/Simsont hanem valami kétüteműt.
Bár én a helyedben 70-es évek végi Japánt vennék ilyen célra, komolytalan pénzekért vannak egy/kéthengeresben.
qrva kockalámpa
Na az én kedvencem meg is van
link
tessék lehet válogatni
link
az enyimen nincs is olyan.
Én nem szedném szét amíg jó.
Menjél vele az idén és akkor majd ráérsz gondolkodni hogy hogyan tovább mivel ez így nagyon sok pénz. (meg még az is lehet hogy jövőre már másmilyen géppel kezdenéd a szezont)
elég volt a vízhűtőt 2 napon keresztül simítgatni
jó lenne egy szép klasszikus motor, amivel évente kerülnék 1-2 száz km-t. csak olyan feeling jelleggel.
Jó éjt! Korán kelek.
Kis türelem, kis csavarhúzó és már nem is kell másikat venni
Primer láncot meg vez láncot mindenféleképp cserélni akarok meg hengerkopást is meg kell nézni mondjuk nem füstöl és megy mint a golyó.
Meg a váltót is cserélni kéne majd de az most a kuplung cserénél kiderül hogy szuperál ha meleg a motor akkor üreset alig vesz meg keményen kell berakni sebességbe 2-3.
Kéne vennem másik olajhűtőt mert ezt elnézve nagyon nem megy át rajta levegő. Van valakinek jó állapotú felesleges?
Sztem ne bántsd ha niincs baja.
nincs csak ha télen szétszedem akkor rá kéne mérni azokra is.
Persze azt nem tudom hogy mik a konkrét elképzeléseid ezzel kapcsolatban.
Na! Csak nincs baja? Tessék vigyázni rá!
Feltételezem.
Ha ilyesmibe akarsz kezdeni az nem rossz dolog de akkor nem árt egy-két olyan ismerős aki benne van a veteránozásban.
És türelem is kell hozzá.
A gyári árát nem tudom de megkapaszkodós az biztos. Ha elviszed felújíttatni akkor kb 80e körül lenne fűzve.