A pesszimista a sötétséget látja az alagútban.Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit.A mozdonyvezető meg három idiótát..
Jó reggelt valakit ma nagyon megverek. 3/4 4kor felébreszt hogy adjam oda a teherautók kulcsát. szomszéd bérel 1 telket amin a teherautói vannak és csak nappal van nálunk a kulcsuk, éjjel az őrüknél van az meg bealudt nem vette észre hogy ott a mókus és az ostoba állatja lejött hogy adjam oda. Ráült a csengőre meg se várja míg esetleg felöltözök nyomja nyomja, kirontok és még neki áll feljebb ha leugatom a fejét na jön az mindjárt vissza olyat kap hogy megemlegeti. még mi teszünk szívességet hogy nappal nálunk a kulcs és nem kell az őrt fizetni persze nekem nem dobnak ki semmit a köcsögök de majd ma beolvasok nekik.
ja, jó kis supersabre.. oylan makettem is volt. jézusom mennyi lett az enyészeté néha eszembe jut, hogy bevásárolok, és építek megint, de ahhoz hogy igényes is legyen.. pfihajj
nekem volt egy FT500-am, elég szopós hibával, de annyira bírtam, hogy erősen gondolkoztam egy német donorgép behozásán akkor fogott meg ez a flat-track stílus... vagy a nagytesó is jöhetne a VT500 ascot, de abból ali-alig van eladó még németben is
festékek, ragasztó, ecsetek.
csak össze kellene rakjam.
majd ha elromlik széjjel lesz szedve, addig milófasznak piszkálni?