Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visegrádon a szerpentineket élveztem duna felől fel az jó volt le a túloldalon szar volt de a tetején a rendőr nézett hogy mit megyek már oda vissza sokszor
Mennénk szabadtéri színi előadásra,de esőre áll az idő. Tök jó a darab.
Hajmeresztők a címe.
Basszameg a végén már nem tudtam a kuplungot behúzni, fáj a lovaglóizmom kb 7ó ültem motoron a többi az kis séta fotózás keresztgyerekek kompra várás 1ó 50km/h becsületes voltam 1x mentem 180at a többi az csak túrás tempó
Pupu baker, hogy milyen szép helyeken jártál.
én ma csak a garázsban motoroztam. visszakerült a yoshimura és a karbon tükrök.
Jó estét!Vége mára a melonak már ideje vot
megkaptam a beóba mind 3 napot, alig várjuk már, hogy ott legyünk
jönnek a fotók ahová a talin elnézünk.
Na akkor mai útvonal-
Mogyoród-BpXI.Őrmező-Szentendre-Pomáz-Dobogókő-Pomáz-
Szentendre-Visegrád 6x fel le -Esztergom-Nagymarosnál át kompal pesti oldal-Verőce-Szendehely-Rétság-Szendehely-Vác-Dunakeszi -Fót-Mogyoród. 284km Olyan kár hogy egyedül mentem de hirtelen felindulásból történt.
Ilyen sokat mentél? Egész évben nem tudtam ennyit motorozni,mint te a mai napon.
16nm Sajna ekkora,de az omi és a frézi kényelmesen elférnek egymás mellett.
Áááá nem. Telóval csináltam,nem az enyémmel.
Látom az utolsó képre már megtanultál fényképezkedni
503km kezdtem reggel 787,5 el fejeztem be a mai napot most értem vissza.
jóféle !
csak lehetne nagyobb is. . . .
Kész lett végre teljesen. Na ezen güriztem a Gábor öcsémmel. A képeken nem jön le hogy milyen is lett,de nekem kib@szottul tetszik a garázs. Lapozott az alja,kifalazott akna beton aljzattal,motorkiemelő a plafonban, (Azért nem merném az Omega motort ráterhelni )Kívülről ahol nincs szomszéd ott 7cm-es szigetelés szépen megcsinálva.
Sziasztok!
Inkább menj magozni, hogy jövő hó végére biztos kész legyen a párlat
bagett.kroasan.devizson.
"A" korlátlanod van? mert a 400-as csak azzal mehet hivatalosan (persze "elírt" forgalmi meg egyéb trükközések nélkül)
És ha igen, akkor ne pöcsölj belpiacos 400assal.

Ui: tudom, falra hányt borsó, hisz már eldöntötted de vigasztaljon a tudat, hogy az ember a te korodban tanul