Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorozó yeti, gecó
Akkor most fog majd
Volt 1 japán turista csoport Visegrádnál. megálltam fotózni a Dunakanyart és odajöttek és velem meg a motorral fényképezték magukat
Nem tudom mert estig dolgoztunk csak a fényeket látuk mert a szőlőhegyen dolgozunk de lángok nem voltak még olyan 8 körül
Siófok lángokba áll már? Kikaptunk 2-0ra
ÚÚÚÚÚ de nagyon elfáradtam ma
veszünk pályamatricát, és miskolcig végig pályán toljuk. Az M30 első pihenőjénél találkozunk, onnan Miskolc- Felsőhámor-Lillafüred-Répáshuta-Eger-Szépasszonyvölgy, vissza pálya, és gó home.
most viszont alszok.
jóccakát.
Ez jó lenne oda vissza és Egertől viszlát a taliig Na ezt még megalusszuk
eger.miskolcnál erre gondoltam.
65 km, de milyen úton. . . Totál keresztül a Bükk- ön, végig olyan kanyarokkal, hogy beszarsz.
De dobogókő után nem kéne a 11esen menni végig 50 volt a faluk miatt visegrádig utána lehetett csapatni
Én már bejártam a túra útvonalat
Csövi vazze nincs meg a számod hívtalak volna 1 et csapatni
Sanyikám mostanában padlón voltam lelkileg de a mai nap az csodálatos volt. Jövő hétvégére is kell valamit terveznem péntek esétől vasárnap estig szabad a pálya nekem. Gondolkodtam átugrok a slotákokhoz de nem láttam értelmét
Sziasztok!
Megkíséreljük a lehetetlent,hátha meg lesz tartva. Ha nem iszunk egy kis vörösbort a Vicussal.
Ez majdnem egy tank benzin. Ugye? Megérte Pupu! Most legalább arra használod a mocit, amire való. Túrázásra!
Hát remèlem lesz olyan jó mint Sikonda
Az 50km/h az 5. 2000 fordulaton rángatás nélkül jó volt alig evett tankoltam ma 8+13l és volt 4 a tankba és nincs tartalékon most se