Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Eladóvá vált szeretett motorom:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Nagyon szeretm, mindig karban volt tartva és sosem hagyott cserben, de nagyobbat szeretnék ezért adom el.

Tehát ha valaki ismer valakit aki tudja hogy valaki motort szeretne venni akkor légy szíves értsítsetek.

Köszönöm!
Pesten voltam bent, ott lényegében folyamatosan szakadt az eső és haza felé Szentendre körzetében is. Még egy autó is beterített minket....
Na most már csepeg
eső? itt semmi nincsen most kezd 1 kicsit borulni de semmi extra
Nah, előszedtem ma a motort, hogy menjek egyet végre...Hát régen motoroztam már ilyen nagy esőben...
Pupu ezt ne tedd!nyugodj le aztán nézegesd az állásokat.majd csak lesz jobb.de azért tényleg azt is fontold át amit a Gyula mondott.máshol nem biztos hogy kapsz szállást meg bejárás és egyebek.gondold át rendesen. a találkozóra meg mindenképp jössz és kész!
Nekem a jobb vállam szokott megfájdulni, de azért mert egyszer el volt törve.
Egyébként szépek az oldalidomjaid
Itt nem de már bevizezte a füvet! (NYÍRNOM KÉNE )
Ha a jobbos ilyen szögben áll akkor a másik szerinted nem ugyanígy?
Basszus, itt meg csepereg, és nő tőle a fű
basszus itt süt a napocska .
Jó reggelt mindenkinek! basszus itt szakad az eső!
Hol lácc te nála kormánycsutkáKAT? Én csak 1et látok, az is a jobb, és a balra panaszkodott.
Ebben semmi kihívás nincs, feküdjön keresztbe, nyakat-térdet a sínre.
Nicsak,még egy 500-as kolléga!Az én bal oldali kormánycsutkám is kifli egy hangyányit,de nekem alapból fáj a hátam,úgyhogy sok vizet nem zavar.
Pupu,te meg csak nyugodtan,ha lakást kéne bérelned rezsivel,plusz bérlet melóba járni,költségesebb lenne.Jó,ennek ára van,de hol találsz olyan munkahelyet ahol motort szerelhetsz,játszhatsz,aludhatsz munka közben?Csányi vezér is szigorít itt nálunk,idén nincs béremelés,és ebben az évben már nem fizet nyugdíjpénztári hozzájárulást.És mindezt azért,mert 8%-al csökkent a piaci forgalom!Szóval gondold át.
Jó reggelt
én is így vagyok most
A hirtelen felindulásból meghozott döntés nagyon ritkán szokott kedvező eredményt hozni. Okosan kell csinálni.
Én is így voltam az előző melóhelyemen, szar volt az egész és nem volt kilátás sem csak sok rizsa és ígérgetés évek óta, meg mindenféle nagyokos erkölcsi elvek hangoztatása, valamint hogyha valakinek nem tetszik valami akkor húzhat a faszba mert sorban állnak a kapunál a helyünkre.
Erre én döntöttem hogy jól van uraim akkor nem vitatkozunk, nem vagyok én olyan!
Szépen visszamentem (mint ahogy mindenki) csendben ahogy kell melózgatni és közben elkezdtem nézelődni. Hónapokig semmi sem volt de aztán jött egy füles hogy lenne valami, elmentem megnéztem lefixáltam és egy kollégámmal karöltve még aznap közöltük hogy köszönjük az eddigi vendéglátást de nem maradunk tovább.
Egyből nagyon más lett a hangsúly és már-már barátilag közölték hogy lehet itt szó béremelésről, maradjunk csak itt. Sajnálatunkra közölnünk kellett hogy még így sem versenyképesek a Lindés ajánlattal és most mennünk kell. Emelgették tovább a tétet de bruttóban tudták volna adni a Lindés nettó összeget szóval bemondtuk hogy mennyit kéne jelentősen meghaladni (tekintettel az eddigi tetű hozzáállásra) különben csá.
Ekkor lett fenyegetőzés asztalcsapkodás emberi elvek és a megértés hangoztatása és persze példálózás másokkal. (kollégám jelezte is nekik hogy ezt mindenképpen ki fogja próbálni a Sparban a pénztárnál )
Minket nem hatott meg és csá, léptünk is pedig azt mondták hogy nem mehetünk el csak egy hónap múlva. Erre mi közöltük hogy persze oké semmi gond de mi holnapután reggel kezdünk a Lindénél.
De hogy azt nem tehetjük meg (üvöltve, és közben asztalcsapkodás ) mert minket nem tudnak egyből pótolni!
Közöltük hogy kifelé menet majd beküldünk két embert mert sorban állnak a kapunál a helyünkre. Felröhögtünk és el is húztunk a szebb jövő felé.
Párszor még kerestek később is hogy nem mennénk-e vissza de hát egy jó okot sem tudtak mondani hogy miért tennénk ilyet.
Ne szomorkodj ma nekem is 1000 res vérnyomást csináltak ezek a fasz tulajdonosok .
Na az jó nagy ökörség lenne.
Szerintem nyugodj le szépen és később beszéljétek meg még egyszer, ha nincs változás akkor egy szó nélkül elkezdhetsz helyet keresgélni és ha lesz valami akkor megköszönöd az eddigieket és egy széles fekete gumicsíkot hátrahagyva nekik angolosan távozol. Aztán keressenek ide akit akarnak.
Azon az egy képen amit felraktál elég hülyén állnak a kormánycsutkák.
Ha így használod akkor nem csodálom fáj a karod.
Ez már tovább ment azon a ponton amikor visszavonulót fogok fújni,már leszarom az egészet fogom ráülök a motorra és nekimegyek az első kamionnak ami szembe jön és ennyi volt semmi életem nincs itt és még ezt a keveset is el veszik ami maradt nekem
Gyökér!