Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mit jelent bagóért adják majd mondjuk lga775 érdekelne valami nagy
mondtam hogy holnap délig meggondolhatja magát
Holnap délelőtt 11-ig
Nem küldte legkésőbb 11ig kell választ adnom.
Hát 5nél picit több
Még egy év gari van rá
Sziasztok!
Pupu,nekem van egy jobb ajánlatom,gumi ügyben.Csak lehet,hogy már Emre elküldte a gumikat?
Hát ennél én gémebbre gondoltam. prockónak minimum egy i5-ös, 4Gb-nál nem több mert 32-es winfos úgy sem kezelős memóriát, de akkro valami jóféle DDR3 1066-osost. vga csakis valami TÖKÉLETESEN halk ati, alaplap meg aztán mindegy, csak olcsó legyen. A mostanit eladom, monitorostul hangostúl mindenestül, ehelyett akarok valami csodajót venni.
Az felétek mennyi, 5000-6000ft?
Mert 10-ért vadidegentől is tudok venni.
na, mekkora góré vagy már?
hétfő este
na mizu?
Látom érdekel titeket valamennyire a ez a téma.
Ha gondoljátok van egy eladó SATA2es samsung 1terrás vinyóm baráti áron
faszom, frissítenem kell a gépen
Azért mert most 27,5 gb a rendszer, +20% hogy nem legyen tökig + lapozó

2.5" OCZ Vertex 2 E-Series 60 GB 22300.-
2,5" Intel 320 Series Reseller Pack 40GB 21700.-

Akkor ezek nem rossz árak ugye?

"már 120-ast kapnék annyiért, amennyiért 2 éve a 64-est vettem"
Ezért nem vettem eddig.
Most viszont már csak ez van vissza:
Amúgy kösz
Lányom is ezzel köszöntött reggel begyűjtöttem a puszit, aztán közöltem vele, hogy júni 27én tartom
Boldog névnapot minden Lászlónak
Miért kicsi a 30? A 40-esek legalább 5-8 ezerrel drágábbak, a nagykeremben sincs br. 20ér
SSD SATA OCZ 2,5' 60GB Vertex 2 OCZSSD2-2VTX60G /OCZ, garancia:D12+G24/ ez 26 000
SSD SATA Intel 2,5' 40GB 320series SSDSA2CT040G3K5 /Intel, garancia:D12+G24/ ez meg 24 000

ui: már 120-ast kapnék annyiért, amennyiért 2 éve a 64-est vettem
Jáccani csak fiatal jányokon tudok...
Az üzlettársam a nagy gamer, most raktunk össze egy game PC-t a boltba i3-3GHz/4GB/valami 60eFt-os nVidia (megnéztem közbe, 560GTX Ti 1GB) - én meg felraktam rá a linuxot
Ő azt mondja, ez a VGA vez most a legjobb ár/telj kártya, ez elviszi az új játékokat. Többet nem tudok mondani, én hülye vagyok ehhez (mert nem jáccok sose)
jajj most mit találtam de nincs rá keret és itt van helyileg
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Hidd el magamtól is rájöttem.
Nekem a 30g kicsi, 40-en elfér az os, háttértár meg van.

Szóval mit tudsz ajánlani 20 ezer alatt?
Te Laci..játékok terén mennyire vagy otthon? Decemberbe jön elvben a Diabló 3 és szeretném ha MAXON röccenésmentesen tudnám futtatni, mire számítsak a jelenlegi gépemen?
Na miva, mostanra érett meg rá az idő? Egy éve mondtam...
Most a 30G Kingston V a legolcsóbb/megbízható. Elég az is a winfosodnak, tárolni meg úgyis mind kicsi, arra 5400as WD kell.