Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy a krepotál fzr-re gondolsz?
de nem ennyiért
Asszem ez a mito-nak a segge
itt is az apróba van 1000 meg 400 is most
A feketének teszik is a segge
szép kék ezres, olyan jól mutatna rajta az FZ rendszám
FZR100 160k, Sárbogárd
Van két ezres fzr a használtauto-n 155-160-ért az egyik papiros

Igaz az egyik itt van Dombóváron, szóval megvan a délutáni programom. A másik meg sárbogárdi hirdető.
Ezt a motort én is néztem. Csak több péz lenne forgalomba helyezni mint a motor :D
Ez biztos hogy gyilkolva volt már csak az átépítés végett az elmult 8 hónapban kb ez a 3. tulaja
Ejj de sokxor láttuk már szint mindig átépül vagy festődik
Sziasztok!
Nézte már valaki ezt a motort?Jó vétel lehet vajon,úgy hogy nem akarom forgalomba helyezni?link
Kíváncsivá tettél

Mondjuk amíg nincs normális műhelyem biztos nem állok neki ilyesminek.
De egy tartalék blokk mindenképp tervbe van véve, és egyáltalán nem lenne baj ha ezres lenne.
nekem is füstöl egy kicsit tiltás közelébe de amúgy nem.
Igaz, azon legalább mindig lenne mit szerelni
De 1 műmájert nem lehet összekeverni az Ábrussal aki odaadással szeri a motort a motorozást nem csak utánfutón viszi le a találkozóra a motort mint a harley fesztiválon sokan
És akkor lenne egy olyan motorod, mint bódisylvinek hogy a többi fatökű műmájert ne is említsem
A HD-nál nevet, presztízst vásárolsz jó sok pénzért - de ezt pont egy GW-snek magyarázom
25000 imetbe

360dollár usa-ba

szinte ugyan az a 2 csak az optika más
Köszi, de direkt megfordítottam, a Jakab is azért van. Nem kell mindenkinek tudni, ki-ki.
Szóval a 08.09 az valójában 09.08
jaja lejjebb a alsó hídhoz közel és 1 kicsivel kisebbet
Hasonlón agyalok, csak a lámpákat lentebb raknám
Az vadállat
ez hová dughatta a trafót onnan a generátor felől jönnek a kábelek az hogy hosszabb a kábel nem ront az ellenállás miatt a szikrán?
Kóbor, így be se basztam.cserébe elmentem egy 300-as 2t KTM-ért
valami ilyesmi elejét szeretnék. De kisebb lámpával.