Először tudd meg hogy mennyiért csinálja meg a kárpitos az ülésedet mert lehet alakítani is szeretnél rajta és ha nem drága akkor jobban jársz.
Van 2 ülésem, az egyik át van húzva, a másik még a gyári huzattal van de azon mintha lett volna egy pici sérülés valahol.
Ha kell akkor itt vannak és küldöm.
Köszönöm szépen minden nagyon rendben van, nagyon szép színe van az RF-nek. (gida menj el és vedd fel a kapcsolatot a hölggyel mert ilyen színre kell festeni a GW-ot)
Kicsi a világ... és jó a memóriád! Tényleg ott voltam, de csak 1 hónapja Július első hetét töltöttük ott a barátaikkal. Monjuk mázlink volt, mert mi ketten a párommal mentünk motorral, a többiek meg kocsival vitték a cuccainkat Akkor láthattad az RF-et is
Ezek vannak.
Az első két kép:
Battlax BT54R, DOTE NAN DAB4400, 170/60 ZR17 (72W) ingyé adom, ezt vettem le a gépről, és már vissza nem teszem, de füstölni még jó lehet.
Az második két kép:
Battlax BT003R Typ:E3 DOT ENA5 DAM4608, 180/55 ZR17 M/C (73W), 12 ezer postával
Árat ne felejt el küldeni az ülésekkel
Van 2 ülésem, az egyik át van húzva, a másik még a gyári huzattal van de azon mintha lett volna egy pici sérülés valahol.
Ha kell akkor itt vannak és küldöm.
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon...
Egyébként nem, tegnap nem jártam arrafelé
Az első két kép:
Battlax BT54R, DOTE NAN DAB4400, 170/60 ZR17 (72W) ingyé adom, ezt vettem le a gépről, és már vissza nem teszem, de füstölni még jó lehet.
Az második két kép:
Battlax BT003R Typ:E3 DOT ENA5 DAM4608, 180/55 ZR17 M/C (73W), 12 ezer postával
mert qrva jó