Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délig még meggondolhatod.
szóval a jobbikat küldjed mert az enyém így néz ki
Küldjed mert a másikkal is lesz 1 projekt 1 üléseshez kell a régi alapja.
Árat ne felejt el küldeni az ülésekkel
Először tudd meg hogy mennyiért csinálja meg a kárpitos az ülésedet mert lehet alakítani is szeretnél rajta és ha nem drága akkor jobban jársz.
Van 2 ülésem, az egyik át van húzva, a másik még a gyári huzattal van de azon mintha lett volna egy pici sérülés valahol.
Ha kell akkor itt vannak és küldöm.
Emre jöhetnek a gumák és akkor szeptember első hetében perkálnék ha az jó neked előbb sajna nem megy
Köszönöm szépen minden nagyon rendben van, nagyon szép színe van az RF-nek. (gida menj el és vedd fel a kapcsolatot a hölggyel mert ilyen színre kell festeni a GW-ot)
de fáradt vagy.
- Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon...
Na ja...
nekem nem.na meg ugye az nem is Yamaha!
Bár azért meg kell hagyni, jó érzés, hogy a gépem ilyen mély nyomot hagyott benned. Mindíg mindenkinek az RF tetszik jobban...
igazad van!az is ott volt!
flexet neki
középen 1mm a mélység szélen 4-5mm. Szerintetek?
Kicsi a világ... és jó a memóriád! Tényleg ott voltam, de csak 1 hónapja Július első hetét töltöttük ott a barátaikkal. Monjuk mázlink volt, mert mi ketten a párommal mentünk motorral, a többiek meg kocsival vitték a cuccainkat Akkor láthattad az RF-et is
gyertek!én úgyis arra megyek. előtte kimotorozzátok magatok aztán ott találkozunk és együtt visszamegyünk Szentendrére.
én ezt a motort szerintem kb 2hónapja láttam a füredi tesco parkolóba.nagyon szép állapotban volt!
Kudarcba fulladt a lánckerék csere, nem bírom az anyát leszedni
Hát sajnálom. Minden esetre sok sikert a vásárláshoz.
Egyébként nem, tegnap nem jártam arrafelé
Ezek vannak.
Az első két kép:
Battlax BT54R, DOTE NAN DAB4400, 170/60 ZR17 (72W) ingyé adom, ezt vettem le a gépről, és már vissza nem teszem, de füstölni még jó lehet.
Az második két kép:
Battlax BT003R Typ:E3 DOT ENA5 DAM4608, 180/55 ZR17 M/C (73W), 12 ezer postával
na ma is dolgozok már tiszta láncspré a kezem pedig csak a deklit szedtem le lánckerék csere következik upgrade 16ról 17re
mit nem értesz maflás mert neked van lesz kinected és utána meg
mert qrva jó
Tegnap véletlenül nem jártál Kecskemét környékén? Láttam egy ilyen RF-et két jánnyal....
Ez mind szép és jó, de azért ennyire nem vagyok eleresztve pénzügyileg :)