Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha tudod mit
Ezaz, most jön meg a kinect-em ma, és az LA.Noire-om ez thomasnak és pupinak mond talán a legtöbbet
Hát akkor te kimotorozod magad majd
A kedvedért tettem fel képeket...
Ajánlom inkább az enyémet! Szebb is jobb is, újabb is, és garantáltan semmi baja. És a műszakija is jóval később jár le http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Az ár alkuképes.
innen Szentendre nekem 160km a legrövidebb úton.
hát gyertek!kipakolok a szobából szerzek valahonnan szivacsot aztán aludni lehet.de van hely sátornak is.víz is van már a vízórára rádugtuk a slagot.
Emrém a múltkor felvetettünk 1 gumi biznicet, ha szeptemberbe tudnék fizetni tudnánk úgy biznicelni?
az a baj, hogy most nem fogok azért kimenni pályázni, mert annyira nem akarok nekiugrani, de ha valaki lenne, szívesen fordulnék itt 1 karikát.
nem sok 100km kb azt még délután is le lehet tekerni
Megint dolgozok. Déltől jön a hidegfront óvatosan
ha jó idő lesz motorral megyek ha szar akkor kocsival de eldöntöttem hogy ha nem jön közbe vmi akkor megyek még ha kölcsön is kell kérnem fateréktól! de akkor is csak szombat délután.most a közös gurulásról lemaradok de legalább találkozom veletek.
van 1-2 meleg pite jóó reggelt, ma se dolgozom ki jön gurulni egyet?
Látod mondtuk hogy nálad legyen a találkozó, de nem engedtél be minket a kertedbe
köszi ábrus gondolkodom a dolgon lehet hogy nem adom el. csak szar hogy kimegyek a garázsba ott áll mennék vele csak nem tudok.tegnap faterral mentünk egyet.tök jó érzés volt.itt a bakonyba motoroztunk 80-90-es tempóval ő ment elöl én meg utána.jó volt vele közösen gurulni. köszi fater!
Jó reggelt
Jó reggelt Emre
na reggelt srácok!

Emre te is megvagy?
szerinted ez a hatos váltó milyen állapotban van?
de én akkor már úton voltam vaze áá de kár
Ülés postára szeptemberbe fizetve jó? A 2ből azt amelyiknek a tökénél jobb állapotba van . . . . . .