megbeszéljük, itt mindig elérsz. az olaj fogyasztásról meg csak annyit, hogy az enyém pörög rendesen (19.000 felett szabályoz le és pörgetni is kell, hogy menjen) de ez idáig 1x vettem bele olajat és SEMENNYIT sem fogyott belőle..szóval ez minimális költség.
Én végig jártam a motoros ranglétrát a gyorsak között. 125,250,400,600. Mondjuk a 400-as cbr volt. Mit ne mondjak, megy az is elég rendesen. A többieknek ne higgy, csak a szájuk nagy Divatmotorosok, a város szélét jelző táblát se hagyják el
Annyiba van igazuk, hogy a 600-hoz hamarabb van alkatrész
na annyi olajat tuti nem fogyaszt. de pl. ha szezononként 1 liter (kb. 2 e Ft) kell is utántölteni szépen apránként. Az szerintem még vállalható. ja, egy típushiba tuti van. a mágneses tanktáska felejtős. műanyag a tank idom.
az olaj sokban függ tőled.ha sokat pörgeted többet ha normálisan mész kevesebbet eszik.de itt ne literekre gondolj.na meg ugye sok függ a motor állapotától.mindegyik motor fogyaszt olajat.
Mondjuk nekem 1000van de nem tapasztaltam rendkívüli olajzabálást. 1000alatt nekem 1-2dl holnap ránézek mert 1300 van benne már és kiderül mi van ott vagy mi nincs.
Köszönöm a lehetőséget, egyszer találkát össze hozhatunk viszont igazat adok az előttem szólónak
Srácok nagyon eltántorítottatok a 400as ötletemtől. Komoly dilemmába kell esnem
Típushibájuk vannak ezeknek az FZR-eknek? Szeret olajat majszolgatni? Vagy valami hasonló?
Annyiba van igazuk, hogy a 600-hoz hamarabb van alkatrész
Ha gondolod beszélgethetnénk erről arról mert ugye egy szekeret húzunk
Milyen 125ös -ről váltottál?
400ast 210ért szerintem korrekt, ahogy nézegettem az árakat
Srácok nagyon eltántorítottatok a 400as ötletemtől. Komoly dilemmába kell esnem
Típushibájuk vannak ezeknek az FZR-eknek? Szeret olajat majszolgatni? Vagy valami hasonló?