Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azért ez így ebben a formában nagyon nem igaz. egy jó pár ezrest beleraktam már
egyébként az enyém se eszi
nekem az izé jobban tetszik
szemét 1 párás meleg van itt
FZR-ekeről beszéltünk.
Nem az 1000-ket piszkáltam, nagymenő
Az enyém se igazán eszi. Nem értem én Thomasékat. Tankjuk is műanyag
de abból mentél összesen 2 napot persze hogy nem eszik
pécs 700km 3nap. utóbbi 2 hét 2kör dobi eszti visi mogyi +6x pestre fel 1 x citadella .
Az enyém is fém
megbeszéljük, itt mindig elérsz. az olaj fogyasztásról meg csak annyit, hogy az enyém pörög rendesen (19.000 felett szabályoz le és pörgetni is kell, hogy menjen) de ez idáig 1x vettem bele olajat és SEMENNYIT sem fogyott belőle..szóval ez minimális költség.
Mondjuk úgy, hogy neked. Az enyém fém
Én végig jártam a motoros ranglétrát a gyorsak között. 125,250,400,600. Mondjuk a 400-as cbr volt. Mit ne mondjak, megy az is elég rendesen. A többieknek ne higgy, csak a szájuk nagy Divatmotorosok, a város szélét jelző táblát se hagyják el

Annyiba van igazuk, hogy a 600-hoz hamarabb van alkatrész
ebben igazad van!
na annyi olajat tuti nem fogyaszt. de pl. ha szezononként 1 liter (kb. 2 e Ft) kell is utántölteni szépen apránként. Az szerintem még vállalható. ja, egy típushiba tuti van. a mágneses tanktáska felejtős. műanyag a tank idom.
van1 vessző a nem után
nekem nem különolajozású volt a 125 apriliám
nekem az 50-be is.
125ösbe tankba kellett keverni a benzinnel az olajat, úgyhogy még minimális hasonlítási alapom sincsen ezzel kapcsolatban azért kérdeztem rá.
az olaj sokban függ tőled.ha sokat pörgeted többet ha normálisan mész kevesebbet eszik.de itt ne literekre gondolj.na meg ugye sok függ a motor állapotától.mindegyik motor fogyaszt olajat.
Örülök hogy nem vagyok egyedül. Kíváncsi lennék majd a tapasztalataidra, első benyomásaidra.

Ha gondolod beszélgethetnénk erről arról mert ugye egy szekeret húzunk

Milyen 125ös -ről váltottál?

400ast 210ért szerintem korrekt, ahogy nézegettem az árakat
Mondjuk nekem 1000van de nem tapasztaltam rendkívüli olajzabálást. 1000alatt nekem 1-2dl holnap ránézek mert 1300 van benne már és kiderül mi van ott vagy mi nincs.
Köszönöm a lehetőséget, egyszer találkát össze hozhatunk viszont igazat adok az előttem szólónak

Srácok nagyon eltántorítottatok a 400as ötletemtől. Komoly dilemmába kell esnem
Típushibájuk vannak ezeknek az FZR-eknek? Szeret olajat majszolgatni? Vagy valami hasonló?