Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdezd már meg akko
Mert van hozzá ilyen palástszerű hőálló szövetféle amit bekensz és felteszed ha nagy a hézag. A hőtől kikeményedik és fasza lesz.
Mentem alszani. Jó éjt.
ja, mer ott van egy ilyen palástszerű anyag, csak iylen puha fos, úgyis szétmegy ha szedegetem le-fel szal egy kis hely van a két cső között, pár mm.
Mélyen áron alul 400-ért hulla blokkal ezt az ocsmányságot?
Bár nemrég én is csak érdeklődtem hogy mi lehet emrével mert egy ideje nem volt itt, erre közli hogy nem érti mit akarok tőle.
csak próbáltam beszélgetni..
Bár ha jobban meggondolom mehetnék az Apriliával is csak az asszonyt nem vihetem vele.
Egyéb hülye kérdés?
talira mindenképp frével jössz ugye?
nekem is bejött.
Láttam. Simán vettem volna ilyet is annak idején ha találok normálisat.
Én mindig oda járok autóalkatrészért,holnap is megyek.Ha gondolod megkérdezem hogy kell használni.
Úgy, de nem kell rákenni egy kilót, épp csak vékonyan.
láttad a ma felrakott kawa képét? szerintem szép lenne a feketével. arany csíkok az eredeti szerint - nem csicsázva persze...szerintem jól festene, de a pirosas-bordós is jó lenne az arany csíkkal.
Nincs nagyon semmi.
Bedobozoltam ma a festenivaló cuccokat (2 bazinagy doboz ami 2x18kg) és holnap elküldöm gidának.(mondtam neki hogy rá fog b@szni vele, még mindig nem tudja hogy mit vállalt)
Két napig sz@rakodtam a dobozolással, remélem tényleg elviszik csomagárban. A szín még mindig nem tiszta de már csak három játszik:
-metálbordó (az asszony mániája)
-jégkék (baromi világoskék metál)
-fekete belekevert aranyporral (valami gidaféle keverék)
http://aruhaz.vtx.hu/?mod=resz... oszt mi, telenyomom a leömlőt körbe a cuccal, és úgy húzom rá a dobot, vagy mi?
Persze. Én is azt tenném.
áábrusss! mivel tömítsem a kipuffot? pasztával gondolod lehetséges a dob és a leömlő között?
ismerős... mizzujs amúgy? látom megy az egyezkedés a színnel kapcsolatba
Mivel az asszonyt is viszem ezért nekünk is kétszemélyes zuhanyzós kellett. Ha egyedül mennék akkor nekem tökmindegy lenne.
én is lépek most már tényleg. jó éjt mindenkinek!
Mentem én is. csocsesz
köszi!