Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MINDEN CSAJ HÁRKLIS!
Ne idegesítsetek már késő este, basszameg!
Nem mind a 2 nap, de még nem tudom. Azt szeretném, hogy ha OTT alszik akkor meglegyen mindene amit szeretne. Ezen nem múlik pár ezer forintom.
ne tedd.hagyd aztán majd alakul.mert ha meg mégse jön akkor megint borul.majd ha bizti hogy jön akkor foglalok én magunknak ha meg nem jön akkor elalszok közös szobában bárkivel mint az eredeti verzióban.ok? sory a kavarásért de most mondta hogy jönne de a beosztása még nem biztos.
A panzió szoba és a komfortos faház beépített fürdőszobás.
A többi nem az.
Az asszonykád nem otthon alszik?
én úgy olvastam, hogy közös fürdősök
mindegyik külön fürdőszobás
Mindegyik az.
Ha nem teher nézz meg mindent és majd válogatunk.Legyen minél több alternatíva.
gondolom
Nem az elfogyott. Faház van komfortos, komfort nélküli meg sátorhely. De holnap bemegyek és beszélek még a taggal, mi a szitu...Lefoglalok még egy komfortos faházat.
Nekem mindegy, a lényeg, hogy Nekünk asszonnyal legyen külön sajátfürdős szobánk, amit kértem is, mert kicsit hárklis a csajszi!
lesz dobogoko bufe fent esztergom bazilika visegrad fellegvar mindenhonnan szep kilatas kaja kattad a feszbukon a kepeket mind megnezzuk gondolom
szentivánon van egy kajálda, nagyon jó a kajájuk - nem mondom, hogy nagyon olcsó, de biztos engednek vmennyit, ha gondoljátok rákérdezek. Meg tudunk állni, 5 percre van egy isteni finom fagyizó, 10 percre meg egy emil cukrászda - minőségi termékkel jó áron. meglessem?
tehát akkor elméletileg egy 2 fős panziószobát kaphatnánk?
majd megy a helyemre mert nembiztos hogy ottok aludni keso estig ottmaradok utana tipli es reggel ottvok kelesre
gondolom határozottan felszabdaljuk a távot. lesz benne valahol egy ebéd is, ill. kis pihi, nézelődés, ilyesmi. . .
fekbetetrol beszelek
na jó éjszakát én alukálok egyet.
csövi tényleg nem akarok gondot okozni csak ha van rá esély és asszony meg tudja oldani (elméletileg a héten kiderül) akkor változtatnánk a felálláson.de majd akkor kiforrja magát a dolog.előre is köszi!
na alvas jocakat
Itt vannak a képek, (előzmény)
Panzió szoba összesen 5 van, de csak 4 szabad ezért foglaltam még egy faházat. + van még egy 5fős faház, de abból szerintem lesz még szabad, panzió szobából nem...
mindenkinek más és más a vezetési tulajdonsága, arra döntesz máshogy-jobban-kevésbé
min?