Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek zuhanyozni és aludni
CAKÁT !
Nem hát. Előleget nem kértek, csak akkor kell fizetni, ha meg is valósul a tényállás.
Chernobil járásból való? A nyulak nem is így néznek ki
ő a szobanyuszink volt de sajna kb 3 hónapja meghalt.van egy új de még nem cseréltem le a képet.
Jó hát normális keretek között persze!
ezer köszönet mindenért! de ha nem jön akkor sincs gond mert nem muszáj kifizetni igaz?aztán mára befejeztem.jó éjt uraim és még egyszer bocsi a kavarásért.
hidd el, ebből kihagynám asszonyt, de már a múltkor is nyafizott, hogy mért nem vittem. hát most meglátja milyen egy részeg pasi társaság ami nem beszél másról, csak a motorokról és a csajokról
Eszednél vagy te gyerek?
Pont csapatos motorozásnál (azt hívják túrának) nem kéne eszetlenkedni mert könnyen baj lehet belőle.
Gondolj bele hogy csak elnézel egy kanyart és felnyalod az aszfaltot vagy esetleg magaddal viszel valakit a sorból mert elszámoltad magad és már el is cseszted mindenki hétvégéjét.
A közös motorozás (kirándulás) országúton sosem szólhat arról hogy mit tudtam kihozni a gépből vagy magamból.
Értem én hogy nem baromkodni akarsz de ilyenkor arra kell figyelni amit csinálsz és ami történik körülötted. Még asszony nélkül is.
Gyorsan menni országúton lehet (bár nem szabad) viszont térdencsúszva kanyarodni-határokat feszegetni meg a pályán kell, sosem a forgalomban.
(nyilván nem azt mondom hogy nyomjon le a kanyarban egy munkából hazasiető fáradt kőművesekkel és betonkeverővel-szerszámokkal teli széthajtott fehér szívódízel platós kisteher mint Sikondán)
Oksi. Akkor egy komfort nélkülit foglalok még.
ezért megyek egyedül!
persze,nem is akartam ezzel cikizni senkit. A csajoknak tényleg fontosabbak ezek a dolgok.
ahogy érzed de ha jön akkor nekünk jó a komfort nélküli is.egy éjszakára tökéletes csak occsó legyen mert kevés a mani.
képei között van fenn
és mit szól ehhez a Kinga?
gondolhatod, hogy nem nekem van bajom a közös fürdővel Sikondán is az volt.
Ok, de azért beszélek az orcával lefoglalom, legfeljebb nem kell. Inkább több legyen mint kevesebb.
valahogy majdcsak megoldjuk. képed van róla? Lehet úgy könnyebb neki szállást találni.
Na meg lett a konfig:
Alaplap: ASROCK H61M/U3S3 ~17k
Processzor: INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155 BOX ~41k
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ~6k
Videókártya: SAPPHIRE HD6950 1GB GDDR5 PCIE ~59.000 Ft

ezek a bolti árak kb.
Ha lettetek volna valaha kollégisták,vagy fiatal korotokban nyaraltatok volna táborban,leszarnátok a közös fürdőt!
bocs nem akartam kavarni ezért mondom hogy hagyd aztán ha jön akkor én rendezek magunknak szállást ha meg nem akkor marad a gruppen.
ezzel nem mondtunk újat!