A generátorban van mint az autóknál (ahogy már írták) de a generátor forgórész tekercse szokott átégni és ezért megy el a töltés. Erre sajnos hajlamosak, a szénkeféket kivéve rá kell tenni a két csúszógyűrűre egy piaci mérőműszert ellenállásmérő állásban vagy egy egyszerű izzós elemes szakadásvizsgálót és ha nem világít/nem mutat semmit akkor ez a baj.(ki sem kell szedni a generátort csak le kell venni a fedelét és ügyesnek lenni)
Nemigen értem hogy tulajdonképpen mit is szeretnél azon kívül hogy sejtelmesen utalsz rá hogy lehet kéne venni valamit.
Nézegetsz FZR ezreseket olcsón de nem teljesen világos hogy minek.
Azt mondtad hogy majd valamikor kéne egy tartalék blokk de én abból értek hogy:figyeljetek megvenném ezt vagy ezt mert erre és erre kell, megnéztem és ezt meg ezt tapasztaltam, az lenne a kérdés hogy.......
Azt említettem hogy a sárbogárdit megnézem neked ha akarod mielőtt feleslegesen eljönnél de arra is azt mondtad hogy neked nincs messze.
Igazából amíg nem tudom hogy konkrétan mit akarsz addig csak általánosságokat tudnék mondani, annak meg szerintem nem sok értelme van. (mivel ezeket te is tudod)
Segíteni segítek szívesen csak tudjam hogy miben szeretnéd hogy segítsek.
Abból hogy az egyik henger nem megy és túlfolyik az egyik karburátor abból sok mindent nem derül ki, esetleg akkor ha ez ugyanaz a henger. (mer akkor ezért nem megy)
Tehát:
-az FZ blokkot akarod ezressé alakítani?
-ki akarod cserélni az egész blokkot egy ezresére?
-össze akarsz rakni/venni egy ezres FZR-t és használni a 750-es rendszámával? (hallottam már ilyenről)
-idővel összeraknál egy penge ezrest és ha kész akkor átülnél arra a 750-esről?
-átépítenéd a 750-est olyanra mint a képen ezres blokkal (+futómű meg minden) és ehhez kéne egy komplett ezres?
-vagy...........?
Én lehet,hogy mennék.Aznap jövünk haza egy kis pihiből csak még nem tudom mikor érünk haza.De ha időben és az égiek is kegyesek lesznek akkor szerintem beneveznék.
Ezt is értem mivel a széria külsős motorok ritkán tetszenek
De a belinkelt fzrekből mit raksz át. A telók, fékek, minimálisan komolyabbak mint a tied....
Én akkor már R1 fordított teló, R1, vagy valami más fiatal motor hátsó lengőkar, az se baj ha csak egyoldalas, hozzá való féknyergek, gázos hátsó minden irányból állítható teló stb..... Erre a célravennék egy pályamotort, a blokkot, stb elkilóznám, váz szétszed átépít
egy faszt Most fejeztem be a csiszolást holnap még egy kis gépészet (csővek elosztok stb. ) Péntek éjjel festés akkor talán ráérek munka mellet nehezen fér be ennyi dolog .
Köszi!
Én nagyjából tudom mit szeretnék:
Most fáradt vagyok a lelkesedésem okárt részletesen kifejteni, talán majd személyesen.
Addig is a koncepcióról egy kép (ami már volt)
Ehhez hozzászólnék mint a kupec részleg.
Nehéz lenne tanácsot adni, mert szerintem még te sem tudod mit szeretnél. Maradjon a 750? Vegyek egy 1000? Alkatrésznek a 750 mellé és átépítem? Vagy papírost és névreveszem? Vagy csak úgy és majd szétkilózom? Én alapból papíros motort csak 100-ig vennék hobbi célból, csak tulajtól, vagy lenyomozható helyről. Most is van itthon 2 kóbor motorforgalmi a hozzátartozó rendszámmal. Nem vagy csak nehezen lehetett volna legalizálni... A 100 is csak akkor él, ha forgalomba is szeretném rakni. Neked mire kell? Nagyobb motorozni? Saját részre? Keresni rajta? Nekem a bütykösökkel könnyebb dolgom van, élvezkedek rajtuk, közben árulom. De ezek már komolyabbak hozzá, és max pályázni lehetne továbbtolni, de ahhoz meg majdnem drágák... 2 kilóba elég veszett vasak szoktak lenni, itt a képesmotoron de felénk is. A másik dolog: rosszat, amiről tudod hogy szar, minek vennél? Van otthon hozzá minden? Szerszám, alkatrész, affinitás? 3 hete nem bírom magam rábeszélni egy kibaszott TT600 váltócserére, mert sok bennne a csavar, és nem jut idő a caládra Pedig van hozzá minden. Még abban az esetben is érteném a lelkesedést ha nagyon aprópénzesek lennének, és a tiedbe átmented ami neked kell, pl fordított villa, komolyabb fék stb, de ezeben az se nagyon van még...... Téli projektnek meg drága.
Na ennyi röviden, nem sértésnek szántam, de véleményt kérdeztél kupec szemszögből is
Nézegetsz FZR ezreseket olcsón de nem teljesen világos hogy minek.
Azt mondtad hogy majd valamikor kéne egy tartalék blokk de én abból értek hogy:figyeljetek megvenném ezt vagy ezt mert erre és erre kell, megnéztem és ezt meg ezt tapasztaltam, az lenne a kérdés hogy.......
Azt említettem hogy a sárbogárdit megnézem neked ha akarod mielőtt feleslegesen eljönnél de arra is azt mondtad hogy neked nincs messze.
Igazából amíg nem tudom hogy konkrétan mit akarsz addig csak általánosságokat tudnék mondani, annak meg szerintem nem sok értelme van. (mivel ezeket te is tudod)
Segíteni segítek szívesen csak tudjam hogy miben szeretnéd hogy segítsek.
Abból hogy az egyik henger nem megy és túlfolyik az egyik karburátor abból sok mindent nem derül ki, esetleg akkor ha ez ugyanaz a henger. (mer akkor ezért nem megy)
Tehát:
-az FZ blokkot akarod ezressé alakítani?
-ki akarod cserélni az egész blokkot egy ezresére?
-össze akarsz rakni/venni egy ezres FZR-t és használni a 750-es rendszámával? (hallottam már ilyenről)
-idővel összeraknál egy penge ezrest és ha kész akkor átülnél arra a 750-esről?
-átépítenéd a 750-est olyanra mint a képen ezres blokkal (+futómű meg minden) és ehhez kéne egy komplett ezres?
-vagy...........?
Jól van, pár hete elvittem karbiszinkronra, de nem is volt nagyon szükség rá. Szerelő azt mondta, hogy nagyon jó állapotban van, ritka az ilyen.
Mostanában keveset használtam, drága ez az átkozott benzin. Vettem bele repsol olajat az is 10k volt, nemsokára cserélem (4500km körül).
Taliról van vmi hír, hogy mikor lesz, kik lesznek? (ritkán olvasom a topicot, sajna)
De a belinkelt fzrekből mit raksz át. A telók, fékek, minimálisan komolyabbak mint a tied....
Én akkor már R1 fordított teló, R1, vagy valami más fiatal motor hátsó lengőkar, az se baj ha csak egyoldalas, hozzá való féknyergek, gázos hátsó minden irányból állítható teló stb..... Erre a célravennék egy pályamotort, a blokkot, stb elkilóznám, váz szétszed átépít
Én nagyjából tudom mit szeretnék:
Most fáradt vagyok a lelkesedésem okárt részletesen kifejteni, talán majd személyesen.
Addig is a koncepcióról egy kép (ami már volt)
Szerintem: jóéjszakát
Nehéz lenne tanácsot adni, mert szerintem még te sem tudod mit szeretnél. Maradjon a 750? Vegyek egy 1000? Alkatrésznek a 750 mellé és átépítem? Vagy papírost és névreveszem? Vagy csak úgy és majd szétkilózom? Én alapból papíros motort csak 100-ig vennék hobbi célból, csak tulajtól, vagy lenyomozható helyről. Most is van itthon 2 kóbor motorforgalmi a hozzátartozó rendszámmal. Nem vagy csak nehezen lehetett volna legalizálni...
Na ennyi röviden, nem sértésnek szántam, de véleményt kérdeztél kupec szemszögből is
hogy van a jövevény, meg az anyuka?