Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Gyula mi újság veled?
Igen,neked megszakadt a forgórész gerjesztő tekercse,de ez ritka.Igaz ez téged nem vigasztalt.
Látjátok ezért sörözök :D
1000-nél benne van a generátorban a fesszabályzó is,úgy mint a kocsiknál.Külön nemigen kapsz,de érdemes szétkapni,mert legtöbbször csak a csúszókefék koptak el.Kapd le a gépről és mutasd meg egy autóvillamossági szerelőnek.
A vodka jéggel tönkreteszi a vesédet.
A rum jéggel tönkrevágja a májadat.
A whiskey jéggel megöli a szívedet.
A gin jéggel elpusztítja az agyadat.
A Pepsi jéggel a fogaidat....
úgy tűnik tehát, hogy a jég halálos méreg!
Figyelmeztesd a barátaidat: álljanak le a jéggel!
Hali. A fesszabályzó a generátorba van beépítve ezüst színű kis akármi nekem is tavaly ilyenkor szállt el átégett a tekercs.
Nekem sajna nem fér be kocsi az udvarba,(sőt még a motortükör is letört a kapuban!)Szóval nekem egyelőre marad a moci,az se mindegy mennyi benzint rágcsál.Most aukciózom egy kardános Yamaha túragépre,nagyon kedvező fogyasztással.Ha már Ábrusnak van tartalék gép,akkor nekem is lehet!
és te voltál a szerencsés! gratulálunk nyertél egy szép piros hangszórót melyet Putyin elvtárstól vehetsz át!
na ez még mesu kocsinak is jó lenne csak győzzem gumival!mekkora királyság!
jé, átléptük a 110 e hozzászólást?
Hali, szép estét mindenkinek, elment a töltésem 88-as 1000-res FZR-emen. Nem találok rajta fesszabályzót, tudna valaki segíteni merre keressem? Vagy kihez forduljak?
nem lesz sok a sercintésből?
sok? nálunk olyan 150 körül van.na az sok.mikor én ezelőtt 6 éve csináltam akkor volt itt 120.
Potikocsi
basszus ez nagyon kemény!
én is 1et érdekes vidékről 1 nap alatt itt van míg a szomszédból 1 hét
nem melóbajáráshoz kell a kocsi...nem CSAK ahhoz. Gondolj bele, hogy csak 1 motorod van, ami vagy beindul vagy nem. nem túl jó háttér. A motort imádom, de a kocsi ésszerűbb választás. Asszonyhoz is többször jutok el, Ő is el tudja vinni ha nekem épp nem kell, stb. Valami kis minimál autó lesz, semmi luxus.