Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!
Pakot kaptam kettőt
Szevasztok skacok!
egyedül munkábajáráshoz kocsi? kicsit luxus. én a helyesben inkább gyűjtenék, hogy ne muterék keljen leélni az életemet. (bocs, hogy okoskodom )
nekem az a jó, hogy motorral 1 percre van, gyalog 15, de vili itt áll meg a ház előtt, meg ott előtte és kb 4 megálló. neki állok szeptemberbe. télre nekem kocsi kell, most, hogy megint megemelik a fizum, remélem kicsit bővebbre ereszthetem a nadrágszíjat.
R1 féknyereg valakinek? Motorino is ilyet tett fel
150500 mindennel 1ütt orvosi eü tanf kiváltás pótvizsga
nekem 137e volt a A és ebbe nics benne az utiköltség amit utazgattam az kb +20
Na sercintettem megint 1 kiflit
tetkón én is sok éve töröm magam, de rájöttem, hogy csak 1 bőröm van. nézem nagyon a jogsit, van egy itt pár utcányira, 120 körülre jönne ki a B...gecisok
Lehet, annyira nem érdekel, nekem a felvétel tetszik.
De ha figyelmesen megnézed a ZX videót feltűmhet hogy nagyon light-os féktávokat vesz a csávó, egyszer nem rezeg be alatta a gép, sem akkor sem kigyorsításkor.
Ez pedig csak egyet jelenthet: volt még benne tartalék, vagyis lassú

Egyébként a VFR-es csávó előtt meg le a kalappal, mert forgalomban ment, nem üres pályán mint a kawás.

Mondjuk én kurva messze vagyok attól hogy így menjek, és nem is nagyon érdekel a pályázás, szóval könnyen beszélek.
mizu a kicsivel?
Ez semmi!

A rekordtartó Helmut Dahne egy 130 lóerős RC30-as VFR750-es Hondával ment itt 7:49-et, utcai Metzeler ME Z1 gumikon!
videó: link
Hát van benne valami.
Nem idegeskedek.
Csak hozzászoktam hogy jóól kitárgyaljuk a témát.
Valszeg nem veszem meg, mert a 750-est sem motorozom ki. Alig megy 8000 fölé a fordulatszám mérő.
Meg nincs még 100 ezer forintom rendbe tenni. Nincs műhelyem ahol télen tudnám szerelgetni, mert az a pár pályán eltöltött év nem múlik el nyomtalanul.
Az 1 henger lehet karbi tömődés vagy gyertya más oka nem hiszem mert ha a vele 1 trafón lévő henger beindul akkor mást elképzelni nem tudok.
Ne idegeskedj szarból is lehet várat építeni lásd az én példám
a fasz kivan
úgy látom megint mindenki a hsz-eket figyeli

Esetleg a kupecektől, és a lelkes amatőr szerelőktől valami véleményt szívesen fogadtam volna a tegnapi hozzászólásaimhoz az ezres FZR témában.
De ha nem hát nem, majd egy hét múlva hogy jó nagy marha voltál...

Pupu, neked köszi!
Kemény szilikonzsír a féktartó pöckökre.
Milyen zsír?
Nincs mit de vékonyan használd. Kenhetsz a fékbetét hátuljára (ha csak simán festett fém) akkor nem fog "recsegni" ha meghúzod a fékkart és a féknyereg dugattyúinak a csúszófelületére is mehet, ettől nem fog "beállni-beragadni" olyan gyorsan. Ha kell még szólj.
Mentem délutánra.