Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a zsírt is köszi
Ezerszer másabb kényelmesebb jobb a leányzó fekvése nem nyomja szét a zacsit
Nem tudom lusta voltam még átszerelni kipróbálni most ez elmüsöket várom addig neki se kezdek
Na milyen ülni rajta?
Látjátok én megoldottam, jogsi és már nyomom is a kilométereket nem szerelgetek feleslegesen azt a jogsiig megoldottam na jó most a gumison kell gondolkoznom hogy oldjam meg
Ezt a két tényezőt direkt nem is említettem.
Egyébként az elmúlt 1-2 év motoros tevékenysége után én is így vagyok vele. Nagyon utáltam amikor hetekig csak nézegettem, és vártam az alkatrészt ami éppen kellett hozzá.
Most hogy (nagyjából ) készen van inkább használnám.
Akkor lehet hogy már Gida is azon gondolkozik hogy hogy a bánatba vigye haza a két kisebb hűtőszekrény méretű dobozt.
Látom itt páran még mindig abban a tévedésben élnek hogy én szeretek szerelni. Nos ez nem így van.
Régen (kb 2003-ig) szívesen csináltam mert volt rá idő és pénz de mióta a ház megvan azóta sajnos mindkettőből hiány van. (pl:szeptember végén jönnek a festők belső festésre/javításra:kb 300e Ft lesz, tavasszal a garázs és az udvar befejezés kb:1M-Ft)
Mostanában inkább motorozni szeretek(nék)mert eleget szereltem már, mennék inkább világgá motorral. Sajnos egyelőre ezt sem tehetem meg, még.
Szóval a hátam közepére sem hiányzik. (néha a Hondával is így vagyok de ha kész lesz akkor az sokkal többet ér mint amennyibe lesz, az meg mégiscsak pénz)
Geci postás felébresztett
de megjött az ülés .
A nap bölcsessége:
"Egy pohár kólát kérnék és egy sajtburgert"
- Stevie Wonder az Operaházban.
Manó-val akartam tavaly nyáron menni Erdélybe, de nem tudtam úgy szervezni, hogy velük túrázzak.
Van: műhelyed, rutinod, tartalék alkatrészek tömkelege.
Mi kell még?
Nekem való?
Én is most cseréltem elsö gumit. Mert elkopott egy kicsit, és most voltam müszaki vizsgán pár hete.
Nézted az FZR-ről mit írtam?
Ez olyan neked való lenne
Csak az a pár pályán eltöltött év ne lenne....(meg a többi elhanyagolt)
Az öreg manó szervezi, kaposvári a csóka, engem is nyaggatott, hogy menjek, majd egyszer talán
Érdemes megnézni 1-2 galériáját
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor
.hu/motor...
Én most úgy döntöttem visszafekszek aludni 1 kicsit
Nekem is cserélnem kell az ősszel az első gumit,de nem azért mert elkopott,hanem már tele van hajszál repedéssel.Olyan sokat mentem vele,hogy elöregedett!
már aki
Sziasztok!
Augusztus 20.-án és 21.-én megyek túrázni Erdélybe a transfogarasra, és a transalpinára.
Akinek van kedve hozzá, és szeret sátorozni, az jelentkezhet.
A motorozz.hu-n a túráknál, az Erdélyi túra címen.