Látjátok én megoldottam, jogsi és már nyomom is a kilométereket nem szerelgetek feleslegesen azt a jogsiig megoldottam na jó most a gumison kell gondolkoznom hogy oldjam meg
Ezt a két tényezőt direkt nem is említettem.
Egyébként az elmúlt 1-2 év motoros tevékenysége után én is így vagyok vele. Nagyon utáltam amikor hetekig csak nézegettem, és vártam az alkatrészt ami éppen kellett hozzá.
Most hogy (nagyjából ) készen van inkább használnám.
Látom itt páran még mindig abban a tévedésben élnek hogy én szeretek szerelni. Nos ez nem így van.
Régen (kb 2003-ig) szívesen csináltam mert volt rá idő és pénz de mióta a ház megvan azóta sajnos mindkettőből hiány van. (pl:szeptember végén jönnek a festők belső festésre/javításra:kb 300e Ft lesz, tavasszal a garázs és az udvar befejezés kb:1M-Ft)
Mostanában inkább motorozni szeretek(nék)mert eleget szereltem már, mennék inkább világgá motorral. Sajnos egyelőre ezt sem tehetem meg, még.
Szóval a hátam közepére sem hiányzik. (néha a Hondával is így vagyok de ha kész lesz akkor az sokkal többet ér mint amennyibe lesz, az meg mégiscsak pénz)
Nekem is cserélnem kell az ősszel az első gumit,de nem azért mert elkopott,hanem már tele van hajszál repedéssel.Olyan sokat mentem vele,hogy elöregedett!
Sziasztok!
Augusztus 20.-án és 21.-én megyek túrázni Erdélybe a transfogarasra, és a transalpinára.
Akinek van kedve hozzá, és szeret sátorozni, az jelentkezhet.
A motorozz.hu-n a túráknál, az Erdélyi túra címen.
Egyébként az elmúlt 1-2 év motoros tevékenysége után én is így vagyok vele. Nagyon utáltam amikor hetekig csak nézegettem, és vártam az alkatrészt ami éppen kellett hozzá.
Most hogy (nagyjából
Régen (kb 2003-ig) szívesen csináltam mert volt rá idő és pénz de mióta a ház megvan azóta sajnos mindkettőből hiány van. (pl:szeptember végén jönnek a festők belső festésre/javításra:kb 300e Ft lesz, tavasszal a garázs és az udvar befejezés kb:1M-Ft)
Mostanában inkább motorozni szeretek(nék)mert eleget szereltem már, mennék inkább világgá motorral. Sajnos egyelőre ezt sem tehetem meg, még.
Szóval a hátam közepére sem hiányzik. (néha a Hondával is így vagyok de ha kész lesz akkor az sokkal többet ér mint amennyibe lesz, az meg mégiscsak pénz)
de megjött az ülés
"Egy pohár kólát kérnék és egy sajtburgert"
- Stevie Wonder az Operaházban.
Mi kell még?
Ez olyan neked való lenne
Csak az a pár pályán eltöltött év ne lenne....(meg a többi elhanyagolt)
Érdemes megnézni 1-2 galériáját
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor
.hu/motor...
Augusztus 20.-án és 21.-én megyek túrázni Erdélybe a transfogarasra, és a transalpinára.
Akinek van kedve hozzá, és szeret sátorozni, az jelentkezhet.
A motorozz.hu-n a túráknál, az Erdélyi túra címen.