Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ha már mindenki adott okos tanácsokat, én is megpróbálom
Girincre vele, ha nem elég, utána hasra is, és akkor látja, hogy komoly vagy és akkor el fog dőlni, akar-e, vagy nem. Ha nem, akkor meg úgyis hiába küzdessz
Aranyat nem veszek barátságból.
Jó reggelt. Ejj macskajajj
Vegyél neki arany ékszert,nem olcsó mulatság,de a nőknek mindene az ékszer,és ebből tudni fogja hogy komolyan gondolod.Például születésnapi ajándéknak.
tiszta para-fenomén vagy
Jó reggelit,Pupu ne add fel,jó nőhöz idő kell!Én 6(!) évig udvaroltam a nagy szerelmemnek,mire megszeretett,és nem rajta múlt hogy mégsem vele élek.Egy elvált,póruljárt nőnek sokáig kell bizonyítani,és ők már nemigen adnak második lehetőséget.Így utólag már én is másképp fogtam volna hozzá,de most már könnyű okosnak lenni.Ha szereted mondd el neki sokszor mert szeretik hallani,várni kell türelemmel,lassú víz partot mos!
Na most meg kitaláltam elmegyek alukálni. Jó éjszakát uraim.
És bocsánat hogy a zavart elmémmel zavartalak titeket.
Na most kitaláltam szombaton elmegyek és megcsináltatom első tetoválásaimat
az más.Azt hittem csak egymásba van dugva és feszítő rugók tartják össze őket.Akkor biztos működne a dolog
bilinccsel van rögzítve
e hune
hun
Mesu ezt nem ösmered véletlenül ? Ottan van e hune nálatok e http://www.kepesmotor.hu/sport...
hogy, hun?
nem idevaló? Az itt tárgyalt dolgok 80 %-a nemnagyon tartozik a motorokhoz. Hapedig neked azzal könnyebb ha leírod ide nekünk, hát hajrá.
Van ! Ez itt van nálunk e hune ! Voltunk nála mán kb olyna erős 10 percre van innen e hune
ááá már csipkésre jártattam a pofámat. szombat este is összeomlott és én szó nélkül motorra ültem és felmentem hozzá hogy elmondja mi bántja 2ó ott voltam és csak 1 szemétláda voltam lelki szemetesláda. de mind 1 hagyjuk nem ide való. Csak nincsenek rajtatok kívül barátaim akinek elpanaszolhatom mi bajom
Húdeokosvoltamjótanácsrobi