Persze. Az AC szelepei miatt nem folyott át magától.
Ha megnézed oldalról hogy milyen magasságban vannak az úszóházak és a tankban a benzin akkor a fizika megadja rá a választ.
Pl Hondára mindenképpen kell AC mert a tankja az ülés alatt van, onnan fel kell nyomni a naftát. (ugyanolyan mechanikus karos-membrános AC-ja van mint a régi Ladáknak-Skodáknak )
Jó reggelit,ma jön valaki Csongrádra?
Pupu,kezdem érteni Erika miért ilyen távolságtartó veled.Először is visszajársz a volt asszonyhoz,aki még féltékeny is rá,igaz csak a fiúk miatt mész,de ezt nem ártana tisztázni vele.A másik pedig hogy könnyen felidegesíted magad,és ezt a nők nem szeretik.Engem is ezért küldött el a nagy szerelmem,azt mondta szó szerint"pukkadós vagy és ezt nem szeretem"Sajnos pont miatta lettem kicsit idegesebb fajta,de ezt a nők sose értik meg.Szóval csak nyugodtan,ne cirkuszolj vele soha,és tisztázd le hogy téged csak a srácok érdekelnek!Sajna a nők olyan dolgokon képesek fennakadni,amin teljesen felesleges,de hát ilyenek a nők!
Mert nincs rá szükség, ugyanazért mint pl a Danuviádon.
A tank felül van és rá tud folyni a benzin az úszóházakra mert azok jóval lejjebb vannak. Ha megnézed az FZR karburátorsorát akkor látod hogy ezé függőlegesen áll és az úszóházak jóval magasabban vannak (kb féltanknál) ezért max. telitanknál tudnád AC nélkül üzemeltetni.
Az FJ sora viszont vízszintes, alsó úszóházzal.
szokott valamelyikőtök kertészkedni? holnap át kéne ültetnem az epret és azon gondolkodom hogy rakjak-e alá fekete fóliát vagy sem? csak gondoltam hátha valaki tud segíteni.
Ha megnézed oldalról hogy milyen magasságban vannak az úszóházak és a tankban a benzin akkor a fizika megadja rá a választ.
Pl Hondára mindenképpen kell AC mert a tankja az ülés alatt van, onnan fel kell nyomni a naftát. (ugyanolyan mechanikus karos-membrános AC-ja van mint a régi Ladáknak-Skodáknak