Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy mindenkinek....
A csajtól a motorozástól a melegtől, vagy csak nincsen kedved elhozni?
De szerintem ne aggódj már, nem lesz semmi gond.
Legalább megkapja az alap kiképzést.
Pöcs vagy.
micsoda? most hogy közeledsz a cél felé meg akarsz állni?ne légy hülye!most akarod vagy sem?
Nem sok kedvem van magammal vinni. Nem tudom de valahogy elment tőle a kedvem.
jól van semmi gond.vidd csak a hercegnőt haza a fehér lovon!
Ja azt mondtam de úgy néz ki sajnos változik a dolog mert a csajt vinni kell haza korán .
srácok ránk ne várjatok mire mi odaérünk szerintem lesz 5 óra. majd bevárunk a kempinbe titeket.mi majd vasárnap gurulunk egy kis kört hazafele már írtam.ha van kedve valakinek jöjjön.felmegyünk Visegrád aztán Esztergom Komárom.Pupu azt mondta jön de jöhet bárki.
Szasztok!
Ezért is megyek majd az M5-ön,az én 105-ös tempóm nem veri ki a trafi biztijét!
Ennyi mi ennyi helyen álltunk meg
Nem fizetős a parkolás van 1 külön rész kb elfér ott 10 motor fellegvár belépő 1400 panoptikum nélkül 1700 panoptikummal.
Nincs ezzel baj, nem fogunk gyorsan menni, és 27.-én lesz a túra...

Majd írd meg hol gondoltad a pihenőket PUPU. Üvegtigris, Dobogókő biztos, Esztergom is a Bazilikánál, Visegrád is, csak nem tudom, hogy a Fellegvárnál (nehéz parkolni fizetős mindenkinek) vagy a bob pályánál inkább?
Jártam arra sokat, az ürömi merci bontósnál többx, meg a volt munkahelyem Budakalászon van.
Fent lesz a blokkolóm elöl-hátul, mék elöl, és ha lassítok, jobb, ha mindenki azt teszi
. miért nem 1 héttel később.
link
Hehe Honnan ismered Te ezeket? Pár napja még tuti ott volt amikor bejártam az etapot.
Ha elenged a főnök akkor megyek pénteken.
Látom, az Ürömnél a lakókocsija ablakában dolgozó kurva bent van az útitervben Az nem gyenge látvány, meg szemben is szokott lenni egy késői 30as, de a lába min. 110 cm és ebben a melegben nem lesznek túlöltözve
De te pénteken idulsz vagy nagyon hajnalban
Ez jó lesz mert van benne pihenős is ahol tudunk majd fotózni.