Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az út. kb 140km
Ha szombaton indulok,én is kb.dél felé érek oda,ha közben elindultok,valahol jó lenne találkozni.
Most szerkesztem az útvonal tervet, az indulási időpontot kellene kitalálni. Én tudom majd fogadni a hívásokat motoron...
Szerintem csatlakozási pontokat kellene állítani.
Mondjuk 11-12-ig Visegrád-on leszünk, és akkor nem kell senkinek sem kóvályogni, meg telefonálni mert amíg halad a konvoj úgy sem veszi fel senki a mobilt

Ehhez mondjuk nem ártana egy hellyel-közzel elfogadható útiterv
szerintem nagyon

egy részről ugye ők is akarnak egy kicsit szusszanni az érkezés után
más részről meg nem kellene délig várni az indulással

de ez még a péntek estétől is függ egy kicsit
De a szombatiak mikor jönnek azt se tudjuk a mesu délután Ikim gondolom reggel átugrik. 30 fok lesz Túl későn se kéne.
Azt kellene kitalálni, hogy mikor induljon a túra. Hogy a szombati érkezők mennyire siessenek...
Szerintem nyársalni kellene. Hozzávalót lehet a közelben kapni, nyárs van, finom, sör jól csúszik mellé. Van nem messze onnan egy nagyon jó étterem ahol a haverom szakács, de elég húzós árak vannak (2000+) és hétvégente dugig van...(a pelikán gátőrös filmben is benne volt a hely)
Azt tervezem, hogy ha éhes leszek elmegyek aztán veszek valamit.
Állítólag ott a bolt egy köpésre. Szóval bármi lesz is ott vásárolok be.
Szóval én ez miatt feleslegesen nem pakolok, és nem viszek fel semmit.
Gyógyulj baszod
Nem tudom. Én párizsis zsömlét lilahagymával eszek arra nem kell várni nem lehet elrontani és olcsó
Srácok,kajában mik a tervek,lesz valami főzés?Lesz bogrács,vagy vigyek?
most értem haza, basszátok meg de szarul vagyok fekszem is le, délután fellesek ha jobban leszek
Gyulám és a rendőr mit fog szólni hogy alul semmi .
Jó reggelt, én full beöltözök. 1 mert megszoktam, 2 a farmerba jobban érzem a motorból kijövő meleget. 3 csak mert azért
Én is csak a bőrkabátot viszem,de azt is félig nyitva,különben belesül az ember!
Nyugi,van három üveggel,majd viszem!Olyan termelői,hogy még néhány méhgyerek is van benne,majd átszűröd!
A csákó valószinüleg haragszik a szomszédokra
http://youtu.be/5W5mUVyh4l0