Hádetududomén?
Gyorsba szétszedtem h majd 3 nap alatt lefestem, és csili vili mocival megyek.Hát nem csak a buzi rálakkozott matricát sikerült leszedni 1 nap alatt , ami mögött rémeket látok
Szerintem a fényező fog menni a legocsmányabb vassal, mert mos tmár sehogy sem néz ki
Nem volt rossz a CR se, csak inkább erdőzni szerettem vele, onnan meg már mindenhonnan kitiltottak, az sm meg nekem nem jött be, meg nem tudtam vele elmenni hivatalos helyre, mert büdös füstszagú lettem, meg olajfoltos. Ja és nagyon rázott. De az élmény, amit nyújtott felbecsülhetetlen
milyen a CR? imádnám, ha egyszer még vehetnék egy rendszámosat, ami megsupermotosítanék egy ennyire erős motor elég sokat elmegy nem, ha már nem kell szétforgatni
Hogy mersz fő szervezőként rosszul mozdulni közvetlenül tali előtt? Veszélybe sodorni az egész rendezvényt?
Tessék mindenképpen rendbe jönni különben tolószékes buli lesz a következő amire mész!
(pár éve nekem is volt egy ilyen, kegyetlen dolog)
Gyorsba szétszedtem h majd 3 nap alatt lefestem, és csili vili mocival megyek.Hát nem csak a buzi rálakkozott matricát sikerült leszedni 1 nap alatt , ami mögött rémeket látok
Szerintem a fényező fog menni a legocsmányabb vassal, mert mos tmár sehogy sem néz ki