Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hádetududomén?
Gyorsba szétszedtem h majd 3 nap alatt lefestem, és csili vili mocival megyek.Hát nem csak a buzi rálakkozott matricát sikerült leszedni 1 nap alatt , ami mögött rémeket látok
Szerintem a fényező fog menni a legocsmányabb vassal, mert mos tmár sehogy sem néz ki
Na én megyek!Korán kelek.
A talin találkozunk!

Sziasztok!
Honnan számoltál le? És minden rendben, mégiscsak rendes faszi vagy te!
Állítható. alul van 1 akármi amit ha tekersz akkor feszíti a rugót de a kutyacsont miatt nehéz hozzáférni ilyen bordás nagy baszás.
Akkor jó csávó lehet!
Lehet, állítható
Jaaa,az Atiii!

De,ki az?
Az ivócimborám
Most jön vajon?

AAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII jelentkezz
Vagy ez állíthatós egyáltalán?
Kutyacsontszakértő?
ez nem ilyen karmanytús-állítósas?
Hát az Ati tudod
Fígyú máááá----
Központi rugón lehet valahogyan gyorsban keményíteni? Vagy sok mindent kell szétszedni hozzá?
Na akkor csak ismerősé volt!

De ki az az Ati?
Igen a hímzett hátsó ülésről meg lehet ismerni
Nem volt rossz a CR se, csak inkább erdőzni szerettem vele, onnan meg már mindenhonnan kitiltottak, az sm meg nekem nem jött be, meg nem tudtam vele elmenni hivatalos helyre, mert büdös füstszagú lettem, meg olajfoltos. Ja és nagyon rázott. De az élmény, amit nyújtott felbecsülhetetlen
Hmmm, azéééé. Mert ez ahogy elnézem Atié volt
Hát nem ilyen az enyém is?! Neked ismerni kéne?!
Ja értem
milyen a CR? imádnám, ha egyszer még vehetnék egy rendszámosat, ami megsupermotosítanék egy ennyire erős motor elég sokat elmegy nem, ha már nem kell szétforgatni
Hogy mersz fő szervezőként rosszul mozdulni közvetlenül tali előtt? Veszélybe sodorni az egész rendezvényt?
Tessék mindenképpen rendbe jönni különben tolószékes buli lesz a következő amire mész!
(pár éve nekem is volt egy ilyen, kegyetlen dolog)
Nem volt az enyém, csak az enyém is dettó ilyen!
Eladtad?
serc serc