Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért hazafelé ügettem Ábrusék után 1x 140 körül.
Aha!
Bizony főleg ha 50es tábla van ott
A 90-is egy tempó Pupu! Igaz nem nagy, de az.
ÁÁÁÁ sírok a röhögéstől ez nagyon dúrva
A pedó papa
Már rakom is fel facebookra a többi közé . . .
. . . .
bazdmeg thomas...
megjöttünk.
Ja és semisenemtörténtmármegint
Fáradság. Készülök motogp-t nézni mingyá lesz az usaból.
Szasztok mizu?
Már fenn, kicsit másnaposan. Nagyon sajnálom hogy kihagytam a tegnapi estét, elnézve a képeket jó lehetett. Köszönök szépen mindenkinek minden, marha nagy flash volt megint aez az egész buli!

Ati, pont ezt mondtad tegnap, hogy "néha nem érzed úgy egy menet után, hogy ezt nem kellett volna?" Remélem most úgy érzed Habár örülök, hogy nem lett semmi komoly

Ugyanitt 3 km bovden eladó
Rapidshare ra raktam fel
Pötyi itt a motorod figyeld alapjáraton tekeri van ott nyomaték.
toldacuccot.hu
NA itt vagyok. Szintén NAGYON SZÉPEN köszönök mindent csövinek, Krisztának és mindannyitoknak nagyon jól éreztem magam, kifejezetten örültem, hogy ennyien eljöttek, jó sokan összegyűltünk. A túra is jó volt, nagyon szép helyeken jártunk, nagyon jó helyeken jártunk. Jól elfáradtam míg hazaértünk, a kanyarvadászat se úgy alakult, ahogy terveztük - szegény ati-nak nem jött össze az egyik durvább kanyar - de ettől eltekintve hatalmas élmény volt az egész! Képeket mindjárt rakok fel ide is, meg még valahova, hogy letölteni könnyű legyen!

Nagyon jó volt, köszönöm mindannyitoknak még egyszer
Bakker skacok. Én is megeresztettem hazafele Félegyházától. 220utazó. Most fáj a nyakam. Kell a burkolat, nincs mese.
Én is itten! Köszönök mindenkinek mindent,nagyon jól éreztem magam.Csak a befejező nem kellett volna.
Telon irok kesobb leszek
Csak lajara tettem a gepet egy kicsit. ... Semmi komoly.
ésszel!