Szasztok mizu?
Már fenn, kicsit másnaposan. Nagyon sajnálom hogy kihagytam a tegnapi estét, elnézve a képeket jó lehetett. Köszönök szépen mindenkinek minden, marha nagy flash volt megint aez az egész buli!
Ati, pont ezt mondtad tegnap, hogy "néha nem érzed úgy egy menet után, hogy ezt nem kellett volna?" Remélem most úgy érzed Habár örülök, hogy nem lett semmi komoly
NA itt vagyok. Szintén NAGYON SZÉPEN köszönök mindent csövinek, Krisztának és mindannyitoknak nagyon jól éreztem magam, kifejezetten örültem, hogy ennyien eljöttek, jó sokan összegyűltünk. A túra is jó volt, nagyon szép helyeken jártunk, nagyon jó helyeken jártunk. Jól elfáradtam míg hazaértünk, a kanyarvadászat se úgy alakult, ahogy terveztük - szegény ati-nak nem jött össze az egyik durvább kanyar - de ettől eltekintve hatalmas élmény volt az egész! Képeket mindjárt rakok fel ide is, meg még valahova, hogy letölteni könnyű legyen!
Nagyon jó volt, köszönöm mindannyitoknak még egyszer
Már fenn, kicsit másnaposan. Nagyon sajnálom hogy kihagytam a tegnapi estét, elnézve a képeket jó lehetett. Köszönök szépen mindenkinek minden, marha nagy flash volt megint aez az egész buli!
Ati, pont ezt mondtad tegnap, hogy "néha nem érzed úgy egy menet után, hogy ezt nem kellett volna?" Remélem most úgy érzed
Ugyanitt 3 km bovden eladó
Nagyon jó volt, köszönöm mindannyitoknak még egyszer