Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen valakinél 1 tartalék hátsó lámpabúra mert lehet nem bírja
de csak 8-ra mész nem?
Hogy préselem be magam oda ezt még nem tudom de megoldódik biztos
viccelsz? mindig velem van.
ja már tegnap is akartam mondani hogy az ájfont nehogy otthon hagyd
JÓ REGGELT.Van most raktam be.
nálam csak apple töltő lesz
morgen

Remélem vékony dugós nokia töltő lesz valakinél, mert a sajátomat a munkahelyen hagytam és valahogy nincs kedvem bemenni érte.
Fú de álmos vagyok pedig ittam egy 4 személyes kávét
Hát mostanában nem találtam jó filmet ezért leszedtem a family guy összes részét és azt nézegetem
jó volt! más?
Fú tegnap néztem Párterápia vígjáték de nekem tetszett
mondjá akkor jó filmcímet amit meg tudok nézni
fél 6 van
na jólvan azért ennyire ne pörögj 5-kor
Indultok már? Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?Indultok már?
Buliiiii vaaaaaaaaaaaaannnnnn!
Ittam 2 sört de attól meg 20 percenként felkeltem pisilni azért nem tudtam aludni most már értem a sok töményest miért azt isszák.
bazzeg, nekem se megy az alvás.
jo reggelt eddig ment az alvas kemeny negy orat aludtam