Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is ültél rajta, azt csak álmodtad mert mindig egy olyan gépre vágytál
Itt a Gyulát fényképezted csak belepofátlankodtam
Ki fényképezte azt amikor a pötyi motorján ülök eddig nem láttam
Nekem úgy tűnt szeretsz szerepelni.
Itt pl szívesen foglalkoztam volna mással, de egyszerűen nem hagytad.
Semmi gond nincsen csak valahogy úgy éreztem hogy többször szerepelek a képeken
hmmmm valami gond van?
Mindössze két képet cenzúráztam, azok törlésre kerültek, plusz 2-3 volt aminek elfogadhatatlan lett a minősége. A többi szerintem abszolút publikus mivel úgy gondolom hogy a résztvevők közül bárki ott lehetett és láthatta. (mit láthatta, hisz résztvevője volt az eseményeknek) Te lehet valahogy több témát nyújtottál, de azért nem hiszem hogy elfogult lennék.

különben meg igen
eddig van kb 600-650kép
Emre most nézem a képeid te nagyon szeretsz engem
Megvaaaaaaaaaan
Hová töltötted? nekem van 4 képem tőled
tőlem aztán várhatsz
az összeset feltöltöttem, ha ott nincs akkor annyi....
elkezdtem válogatni a videóhoz a képeket várok még pár feltöltést Ábrustól meg a pötyitől mikor a motorján ülök nem kaptam olyan képet meg Emrétől is várok még képeket majd
De jó hogy nem álltam neki teleszkópot szerelni nincs itthon teló olajam
Csak jönnek a tapasztalatok, ahogy egy kicsit keményebben elkezded nyomni
Ha alacsony az eleje, akkor "csuklik be" a kanyarba, de cserébe könnyebb is bemenni.
A kanyarba becsuklás a villa szög miatt lehet, nálam az emelés miatt és az alacsony első profil miatt csuklik be kanyarba.
csókolom motoros bácsik és nénik

A mai napra szabi nagy ötlet volt (mivel alig látok ki a fejemből)
Asszem elmegyek délelőtt veszek egy kis olajat (meg még egy s mást), aztán délután meg kéne mennie egy karikát.
Úgy megkívántam a kanyarászást, meg le kéne takarítanom a hátsó gumiről azt a fránya élt, amit a hazaút tett oda. Ráadásul a futómű korrekt beállításához is elkelne a tapasztalat.
Mintha kicsit "túlkormányzott" lenne a masina. Azaz kanyarban egy bizonyos pont után becsuklik az eleje. Majd még tesztelem a dolgot.
Pár pikcsőr, ilyen csak nekem van
Sajna, ez a teló fótozni elég fosch.
jó reggelt pupákok!
Pötyi olyan képet nem csináltál amikor a rakétán ülök?
Jó reggelt