hmmmm valami gond van?
Mindössze két képet cenzúráztam, azok törlésre kerültek, plusz 2-3 volt aminek elfogadhatatlan lett a minősége. A többi szerintem abszolút publikus mivel úgy gondolom hogy a résztvevők közül bárki ott lehetett és láthatta. (mit láthatta, hisz résztvevője volt az eseményeknek) Te lehet valahogy több témát nyújtottál, de azért nem hiszem hogy elfogult lennék.
elkezdtem válogatni a videóhoz a képeket várok még pár feltöltést Ábrustól meg a pötyitől mikor a motorján ülök nem kaptam olyan képet meg Emrétől is várok még képeket majd
Csak jönnek a tapasztalatok, ahogy egy kicsit keményebben elkezded nyomni
Ha alacsony az eleje, akkor "csuklik be" a kanyarba, de cserébe könnyebb is bemenni.
A mai napra szabi nagy ötlet volt (mivel alig látok ki a fejemből)
Asszem elmegyek délelőtt veszek egy kis olajat (meg még egy s mást), aztán délután meg kéne mennie egy karikát.
Úgy megkívántam a kanyarászást, meg le kéne takarítanom a hátsó gumiről azt a fránya élt, amit a hazaút tett oda. Ráadásul a futómű korrekt beállításához is elkelne a tapasztalat.
Mintha kicsit "túlkormányzott" lenne a masina. Azaz kanyarban egy bizonyos pont után becsuklik az eleje. Majd még tesztelem a dolgot.
Itt pl szívesen foglalkoztam volna mással, de egyszerűen nem hagytad.
Mindössze két képet cenzúráztam, azok törlésre kerültek, plusz 2-3 volt aminek elfogadhatatlan lett a minősége. A többi szerintem abszolút publikus mivel úgy gondolom hogy a résztvevők közül bárki ott lehetett és láthatta. (mit láthatta, hisz résztvevője volt az eseményeknek) Te lehet valahogy több témát nyújtottál, de azért nem hiszem hogy elfogult lennék.
különben meg igen
az összeset feltöltöttem, ha ott nincs akkor annyi....
Ha alacsony az eleje, akkor "csuklik be" a kanyarba, de cserébe könnyebb is bemenni.
A mai napra szabi nagy ötlet volt
Asszem elmegyek délelőtt veszek egy kis olajat (meg még egy s mást), aztán délután meg kéne mennie egy karikát.
Úgy megkívántam a kanyarászást,
Mintha kicsit "túlkormányzott" lenne a masina. Azaz kanyarban egy bizonyos pont után becsuklik az eleje.
Sajna, ez a teló fótozni elég fosch.