Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az egész szombati menés, +ma le az M0-ig össz. 10.5l benya, nem tom, hány km, mert az órám xar, de kb. 160-180 lehet.
Fölmenve az 180 km a gugli szerint, az 11l volt.
Szóval jó 6 kb.
Nékem ez sem akar mükszeni mé nem ?
nyami-nyami (FZ700 fighter)
.
Nekem sincs semmi gond az android/mac/UNIX fájlnevekkel, CSAK némely winfosossal
Na hali gali mindenkinek!
Először is szeretnénk megköszönni csövinek és Krisztának a szállást és szervezést! nagyon jó volt minden! Másodszor pedig mindenkinek köszönöm hogy egy ilyen jó társaság tagja lehetek és hogy ott lehettünk! Hazafele megbeszéltük a párommal hogy jövőre mind a 3 napra megyünk ha esik ha szakad!

na és amúgy mi he?

Aztán ja Ati sajnálom a motorod és örülök hogy nem lett bajod! ja meg hogy mindenki hazaért rendesen! Bakosi te meg ne csapot rakj a motorodra hanem tartalék tankot! na jó nem röhögök. Nekem a fogyasztásom k.rva jó volt.de mindjárt úgy is megköveztek.mikor pápáról indultam teli raktam és az előző menetre 5,3 jött ki.aztán lementünk hozzátok hazafele tankoltam az első kúton akkor 5-re de hozzá teszem hogy nem is nyeleztem neki mert ismeretlen út volt.Most hazafele már jobban de szerintem nem lesz vészes.idáig ha nyeleztem rendesen meg pörgettem akkor a legtöbb az 6,1-2 volt 2 személlyel!és nem kamuzok.de ti szerintem többet is meg tudnátok etetni vele!
tudod a windows nál nincs gond
692 km.
pöcsse nézte mennyi benya. . .
gondolkodtam rajta, kivegyem-e a többi közül Ikim másnapos képét, és Kriszta tangáját ami enyhén kibujott a naciból. Úgy döntöttem azok is ott voltak, had szóljon
Csak oda kék adni egy hengert a Potinak Az is számit valamit fogyasztásban
Csak ne pakolj hosszú ó-kat a filenévbe
Én a tied nem tudtam kibontani, csak a rar-ból 32 képet
Ha a Kata nincs velem szerintem nekem is vagy 10 literrel biztosan több kelllett volna
560km 48l
Na srácok nekem igy hogy turatempora voltam kényszeritvel 476km volt a háztol házig és 31 litert vágott be kb
Én ugy csomagoltam ki kiraktam asztalra 1 mappát abba abba beleraktam amit a pötyi küldött és simán kicsomagolta várjatok mindjárt betömörítem rarba és felrakom rapidserre
Jaja...az a progi besült. Azaz lefagyott...
Én se
Azzal se amit Emre linkelt...
Potiéval nem boldogulok....
Má közöltem,350 km mentem vele és csak ekkor kellett tarcsira rakni. És igen van rajta tartalék is!
Köszi Csövi, Kriszta, és mindenki.
És pénteken nem én voltam a leghangosabb. Királyság. Nyugi Jaszi, szombaton behoztam
. . . . . . . . .
Na, jól van örülök hogy jól sikerült, jól éreztétek magatokat!
Látom a kacsák neked is megvoltak