Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erika és az én nevembe köszönjük, én külön köszönöm hogy a barátaim vagytok, és Csövikém drága Kriszta a szervezést. És még 1x elnézést a kellemetlenségekért . .
Háj, én is hazaértem még az F1 alatt, azt néztem, utána bicajoztam 25 km-t, meg úsztunk 1et a Tiszában, csak most jutottam PC közelébe.

Kösz, Csövi!
Mi meg kösszönjük a képet amit csinyátá a Zsoti&Poti .
Tolta a roseb telefon a nővéremnek oszt hozzott neki páleszt
Hány Km-ert toltad?
Már én is jártam így,a lakás előtt 2Km-rel fogyott e l a benya.Szar érzés és izzasztó.
Lehet én is csapot teszek rá és kidobom az elektronikát .
Szeretnénk mi is megköszönni, a szervezést Csöviéknek, és mindenkinek a segítséget +, hogy tűrtétek, hogy 'nem mentünk tempót'
Kevés képet csináltunk, de az itt van
tölünk olyan 15-17km el van hála isten
nem röhög
mingyá jön Sanya, és közli, hogy 5l alatt volt az átlagfogyasztása
de akkor ezek szerint volt aki kisegített
Én tudod mit csináltam reggel mikor az M0nál ledadogott? Eltekertem a csapot tartalék állásra
De a legnagyobb lényeg az hogy kb 3 éve amikor elsönek csinyáta velem a 7 -es ut és az Ennyingi körforgonál fogyott ki van utána egy buszmegállo és ott stopiztam akkor . Na a mai pont ugyan ott volt ugyan ott ültem 1 méterrel se másut Valmi mágnesesség van ami szereti agépemet ott
Elbaszodott a tartalékom valmi kontakt hiba lehet mert elárulom ezt már 2 szor játsza el velem
nem röhögök, a könnyeimet törölgetem
Ábrus,
Még nem gondolkoztál rajta hogy pakolsz a fejidomba elektromosan emelhető plexit?
Köszi az nekem közel van de a linked az 404 error
Furcsa volt ,hogy ilyen jó lenne a fogyasztás aztán mikor kapcsoltam a tartalékot és ugy sem ment rájöttem ,hogy még sem volt takarékos
Halihó!
Tegnap elintéztem, hogy Fóton, az Ambrosia cukrászdában is két gombóc fagyit kapjon egy áráért minden motorral érkező! :-)))))

.....itt az elérhetőség: http://www.ambrosia.hu/elerhet...

Nekem se sok kellett 2l maradt a tankba
távgyógyitottam
Na én meg ugy jártam , hogy haza fele kifigyott a benzinem (NEM RÖHÖG)
Pedig Kékesen nem is voltunk...