Hát lehet beszoptam 1 kicsikét a brokit, főnököm 23a óta nem jelentkezett de még a közösségi oldalalkat se látogatja. Tavasszal említette hogy kiugrik ámérikába nyáron és lehet most ment ki. Na az faxa lesz mert holnapután fizetést kéne kapnom és nem is szólt hogy lelép
Én is cserélem most ősszel,féloldalra van kopva,a szombati szerpentinezésen is óvatosan mentem(meg is látszott)de kibírta.Viszont az első fékbetéteket is megnézem,fékezéskor halk ciripelő hangot hallok,és a bal tárcsa belső oldala érdesen kopott,lehet ott már nincs ferodol a betéten.
szar ez az első gumi azaz lehet hogy jó lenne ha nem lenne ilyen magas a segge, utassal volt súly és jó volt a futása de egyedül kanyarba szemét módon berántja a kormányt.
Nos, a lángolófarkú rókának köszönhetően kissé megkésve de szeretném elmondani hogy remekül éreztük magunkat veletek az egész hétvégén (annak ellenére hogy sajnos itthon egy családi tragédia árnyékolta be a hétvégét, vasárnap reggelre a kórházban meghalt(rákban)a nejem nagyanyja, már nem értünk oda elköszönni tőle).
Marianna meghagyta hogy mindenképpen írjam meg nektek, hogy nagyon boldog hogy megismerhetett titeket és sajnálja hogy eddig nem vett részt egyik talin sem, ezentúl ha lesz rá lehetősége szeretne eljönni a többire is. (növelve nekem az átlagfogyasztást és csökkentve a dönthetőséget a kanyargós szakaszokon )
Reméli hogy jó benyomást tett rátok, mert az első meglepetések után (te, itt tényleg tök kedves mindenki ) ellazult és igyekezett jól érezni magát. (a történtek ellenére is)
Csöviéknek külön köszönet a szervezésért és a törődésért, valamint a kedves vendéglátásért.(Kriszti még palacsintát is sütött volna a kedvemért másnapra, ezért neki külön is a figyelmességért, de persze nem engedtem meg neki hogy ilyesmire vesztegesse az idejét )
Az új arcoknak akik eljöttek/elhozták őket (és akik végre motorral is elmerészkedtek) csak azt mondhatom hogy: ugye hogy már sokkal előbb kellett volna?
Ádámnak meg:
szal faszos: mikor taliztunk, épp a Hringre mentem kawaszutyokis sajtótájékoztatóra, mert új vezérképviselet lett, úgyh, meghallgattam, mi a helyzet, meg elbeszélgettem az új főgóréval. másnap este apám esküvője után, el akartam menni hozzátok estére, de annyira szar idő lett, hogy (mivel pólóban voltam) majd megfagytam, míg hazaértem a buliról.
Na mentem alukálni holnap megcsinálom a videót ki kell szednem 1 pár képet mert az üvegtigrises van vagy 50db az meg sok lenne kb 10-15 kép mindenhonnan ahol jártunk szerintem jó lesz. Megpróbálom időrenbe rendezni.
Jó éjszakát uraim
OW-01
Marianna meghagyta hogy mindenképpen írjam meg nektek, hogy nagyon boldog hogy megismerhetett titeket és sajnálja hogy eddig nem vett részt egyik talin sem, ezentúl ha lesz rá lehetősége szeretne eljönni a többire is. (növelve nekem az átlagfogyasztást és csökkentve a dönthetőséget a kanyargós szakaszokon
Reméli hogy jó benyomást tett rátok, mert az első meglepetések után (te, itt tényleg tök kedves mindenki
Csöviéknek külön köszönet a szervezésért és a törődésért, valamint a kedves vendéglátásért.(Kriszti még palacsintát is sütött volna a kedvemért másnapra, ezért neki külön is
Az új arcoknak akik eljöttek/elhozták őket (és akik végre motorral is elmerészkedtek) csak azt mondhatom hogy: ugye hogy már sokkal előbb kellett volna?
Ádámnak meg:
De részemről semmi gond, így volt jó.
Jó éjszakát uraim