Ez a bajom nekem is. Már mindent megnéztem 2x, és 1.5 órája ezzel jáccok. Már helpet is olvastam (ez nálam nagy szó )
Mostmár hagyom a faxba, billgécc meg dögöljön meg.
nekem most összejött
W7 az otthoni csoportnál nem adtam meg jelszót, aztán a mappánál a speciális megosztás, a mappa nevét megadtam, engedélyeket megadtam
Ja azt is. Most meg még a jelszót is felírtam, de azzal se
Hagyom a faxba, mert már felbaxott.
Különben megy, mert arról a fosról látom a linuxos engedélyezett mappáimat, minden macera nélkül, tehát a hw OK. Csak a W7 fos.
Érik a fogadalom, hogy nem nyúlok többé windózos géphez. 92 óta szívtam már vele eleget, sajátjaimon nincs, azért, hogy más vírusos/összeszakadt vinfosát megreparáljam, meg nem tudnak elég pénzt adni
Saját otthoni hálózatomba tettem egy W7 gépet, és nem tudok rajta egy kibebaxott mappát úgy megosztani, hogy ne kérjen jelszót
Generált az a fosch egy jó hosszút, de azt nem jegyzem meg, letiltani meg nem lehet. Nem találtam olyat, mint az XPben, hogy nyilvános megosztás mindenkinek
Mondanom se kell, hogy linuxban ez fél perc...
Erős gép, a W7 felment 10 perc alatt - aztán driverek, frissítések, vírusirtó - hipp-hopp, 3 órácska a délutánomból
Elolvastam. akkor most király vagyok?
Sztem mindenki el tudja olvasni, aki megtanult anno rendesen, és szóképre olvas, nem betűre.
A fiatalok nehezebb helyzetbe vannak, mert 20 éve feltalálták a dislexiát (divatosan így hívják a xar oktatást)
Én is szívok a szájbaqrt W7el
Feltettem, sehol nem adtam meg jelszót, mindenütt beállítottam a megosztást, mégis, mikor rá akarok kapcsolódni, jelszót kér
Vigasztal, hogy csak engem nem enged be, a hackerek számára nyitott kapu az egész fosch védelmi rendszere
Mostmár hagyom a faxba, billgécc meg dögöljön meg.