Na itthon megvan a 62000km ma kb 150km. ingázás oda vissza pestre.
darth vader ereje megmentett ma 1 frontális átsodródostól. és 1 hátulról belémjövösből.
Ahogy elnézem az ülés magasságot,még ez is majdnem kicsi neki.
Sajnos ma már a bringa se olcsó,ajánlottak nekem 1,3 milláért is újat,igaz az már carbon vázas volt meg azzal a 7000-es váltóval,ami tekerés közben is vált valami tized másodpercek alatt.Mondtam az eladónak hogy nekem nem kell sietni,én nem akarok versenyt nyerni!
Sziasztok! Na megjöttünk a bringanézésből. Megvan az áldozat,nagyon szép kis bringa,könnyű,szép,viszonylag komolynak mondható felszereléssel. Most már csak alku tárgya a dolog a boltossal. Mert ugye az sok amit kér érte. (Új gépről van szó) Első körben 86000ft volt kiírva rá,már 76 ezernél tartunk,de még abból is kéne egy 6 ezret engedni akkor kötünk üzletet.
Nézzétek hogy rója a köröket a kis csajszi! Vagy fél órán keresztül hajtotta a bringabolt udvarán. Tetszik is nagyon neki. Bocsi. tudom nem ide való,de jó megosztani veletek ezeket a dolgokat is.
látom kezd megjönni az eszed és szeretnél motort venni! de az irány nem jó! a motor a Yamahánál kezdődik és ott is ér véget! na jó nem egészen így van.motor még a Ducatti! meg Tryumph meg Aprilia.....
szal megkérdeztem ezt a zx9-est. a tulaj építkezik azért kell a lé, majaklubbos srác segít neki hírdetni, most voltak 700kmes túrán a robeszesekkel, műszakilag rendben van teljesen, és lehet ez még kevesebb is megsúgták, mert nagyon kell a lé http://www.kepesmotor.hu/kawas...
darth vader ereje megmentett ma 1 frontális átsodródostól. és 1 hátulról belémjövösből.
Rally autóversenyző voltál,és én voltam a mentorod,mert én már versenyeztem korábban!
http://www.bicyclewebshop.com/...
Sajnos ma már a bringa se olcsó,ajánlottak nekem 1,3 milláért is újat,igaz az már carbon vázas volt meg azzal a 7000-es váltóval,ami tekerés közben is vált valami tized másodpercek alatt.Mondtam az eladónak hogy nekem nem kell sietni,én nem akarok versenyt nyerni!
Ui: 80 ezres biciklit a 12 éves gyereknek? Versenyezni akar? de ha csak iskolába járásra...
Nézzétek hogy rója a köröket a kis csajszi!
Amúgy szasztok