Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a csupaszpisztoly 600 és 3/4
Majd ha Yami kipusztul,Gyuszkó egy ilyen csupasz pisztolyt beszerez.Had látszódjon a brutál hengersor!
Egy Electra Dyna Wide Glide?
A Big szerintem komolyabb mint ez.
Én szerettem volna:
-Africa Twint
-Cagiva Elefántot (900-ast persze)
-Triumph Tigrist esetleg XTZ750-est vagy DR800-at de lábleérési problémák miatt ezek sajna kiestek.
Szerettem volna:
-K75/100-as BMW-t
-CBR 1000F-et (SC24)
-VFR750-est (RC36)
-ZXR 750-est (kizárólag zöld-fehér-kékben)
-ZZR1100-ast
-GSXR1100-ast (92-től és kék-fehérben persze)
-GSX1400-ast
-XJR1200/1300-ast
-YAMAHA VMAX-OT nagyon
-XTZ1300 Royal Start
-1,4/1,5-ös Intrudert
-Éredekes módon Goldwinget sosem
-És ide jönne néhány amit máig is szeretnék de nem írom le mert mlas azt mondaná hogy magamutogató sznob majom vagyok.
Hű! Már megint elment az idő. Húzok dolgozni,majd este.

Sziasztok!
Nekem egy nagy állat sportgép,ami meg is lett. Igaz 24 év késéssel. Nem is baj,így legalább élek még. Akkoriban nem biztos hogy így használtam volna.
Én arra emlékszem, hogy több motor is kinn volt a falon de a Kawasaki KZ 1300 az biztos ott volt. Később meg a BMW K75S. Az a prospektus még mindig meg van 85-ből....
Az hogy milliomos leszek
Nekem Anno TL1000R de a ai napig is megdobban a szívem ha látok 1et de a mai napig a 92 gsxr 1100
egy ilyennel gyermekkori álmomat valósítanám meg amúgy... a Dr BIG is emiatt volt, de a Tuareg mégiscsak Tuareg Nektek mi volt az álmotok?
Hát nem sokat télleg.
Annál azért többet, kb. 5000-t. De már írtam többx, hogy nekem nem közlekedési eszköz, hanem hobby.
Meg hát.
ezt a szabadságot meg tudnám szokni

Én az elmúlt 4 évben mentem vele kb. 23ezer km-t és semmit nem költöttem rá. Kivéve megvásárlás után azt a 300+ezret...
Ja. Aszt 3év alatt mentél 500km-t...
De lassan akkor neked is bele kell nyúlni hogy tudjál motorozni, azért hogy kiszolgáljon ahhoz neked is teljesíteni kell.
Laci
Windowsos képeket JPEG ha át akarom tolni linuxos gépre azt meg tudja jeleníteni?
200 felett 1 kicsivel tegnap tök jó üres volt a 6os. de azt már úgy hogy nagyon be kellett bújni már és a kormány is csapkodott a menetszél miatt.
Maaaaaaargit! Nóóóóóóóóórmááááááááális?

Én a 3 év alatt 1 háccsó gumit vettem, 12 000.
Ja, meg egy kipuffot, mert megtetszett, az is kb. annyi vót.

Biztos nem tolnék rá 100ezreket ha bexarik, bontóból, vagy elbontom és szétmérem, oszt' veszek másikat.
kb eddig 113000ftot költöttem ebbe benne van a luxus a 17es felni a tengelye. gumik olajak generátor ülés stb stb