Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is megoldotta csak mikor visszahajlítottam akkor letört a tz-n
enyém is ilyen csak a gumit leszedtem róla mert a jobboson leszakadt akkor meg már a baloson se legyen. De majd jövőhéten átszerelem és kiderül milyen lesz majd.
Nekem az ETZ-n fix volt. Mégis felhajlott kalapács megoldotta.
Az enyém még csak kb. se így néz ki. Nem kerek, és gumi van rajta.
Azt néztem a versenylábtartók fixek nem felhajlósak
Az enyém már akkor fix volt mikor megvettem.Utaslábtartóm van fixen elől is!
Mert a törött első van hátul a hátsó elöl és most majd jól megaszondom neki valahogy hogy jól működjön
ja nekem az van elöl felhajlós lábtartó
Felhajtható lábtartó?
lábtartó
nem is értelek, neked roller van?
Ez mi?
Akkor majd a héten veszek 1 et valahol.
10w-s kell bele
igaz hogy én sem olyant vettem
volt akciós fékbetét a bembóba akartam hátsót venni 3000ért és nem volt a frézihez akkor mondom adjon ferodot az se volt az csak 4500lett volna telóolajat se kaptam sehol 15w set
Jó.
2000ft volt teccik.
Ma jól elfolyattam 1 csomó benzint a túlfolyón éreztem keményen benzin szag van. áá gondoltam nagyon tele van mert tényleg tele volt és a túlfolyón kicsit párolog vagy akármi. Leállok 1 parkolóba telefonálni és nézek alá és ott a tócsa a forró cső mellett meg csöpög le
Délelött érkezem kb 10 körül nem rohanok. De úgy készülj menned kell1 finomat meg 1 tolósat a motorral a finomat hogy halld amit hallok, a menöset azért hogy érezd 1-2 be azt a döccenést.
Látom rájöttél hogy nem sikerült minket magaddal rántani a mélybe,ezért te is kénytelen vagy motort venni.
(szar is lehet messziről,észrevétlenül,irigykedve meglesni igazi motorosokat akik boldogan motortalálkoznak Pest mellett egy hétvégére)